Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaarta23

poczekać czy powtórzyć test?

Polecane posty

Gość maaarta23

objawy : brak @ od 3 dni (przy regularnych 28 dniowych cyklach +/- 1 dzień) , ogromny ból piersi i ich powiększenie, duży apetyt, ból pleców, lekka senność, białawy śluz, negatywny test robiony 2 dni temu ale popołudniu, aha dokładnie tydzień po owulacji czułam kłucie i ból jajników, które trwało 2 dni. Żadnych objawów sugerujących nadejście okresu. Pytanie : czekać na okres czy powtórzyć test ciążowy tym razem z porannego moczu. Jeśli tak to kiedy? z góry dziękuje za odpowiedzi

Gość maaarta23
tak myślałam żeby zrobić dla pewności rano, ale czy jest sens skoro pierwszy wyszedł negatywnie i to dzień po planowanej @ ?

Gość maaarta23
żadnych chorób, żadnych stresów, żadnej diety ostatnio, żadnych zmian klimatów czy wyjazdów, absolutnie nic co mogło by opóźnić @

Gość MOJEJ PRZYJACIÓLCE
wyszedl dopiero 6 dni po @ a tak cały czas negatywne byly

Gość MOJEJ PRZYJACIÓLCE
czasem moze sie spóznic to ze masz regularne nie swiadczy o tym ze nie moze przyjsc np pózniej

Czasem zdarzają się wadliwe testy, a poza tym poziom hormonu jest najwyższy rano :) później opada i po południu może już go nie wykryć w takiej ilości, żeby pojawiła się druga kreska :) niestety, takie uroki tych testów :/ znajomej cały czas wychodził negatywny, a jak poszła do lekarza to okazało się, że jest w ciąży :/ a boisz się, czy się cieszysz ?

Gość maaarta23
jeżeli okaże się że to ciąża to myślę że kiedy minie pierwszy szok to będę się cieszyć :) , natomiast jeśli nie to raczej nie będę płakać z tego powodu :). nie było to planowane aczkolwiek konsekwencje wynikające z stosowania "naszej metody antykoncepcyjnej" były nam znane. chociaż 3 lata się udawało :)

Gość maaarta23
dla pewności zrobię jutro rano test. dziękuję za odpowiedzi :)

Gość aaassswe
a miałaś takie bóle piersi wcześniej przed okresem? bo ból pierwszy na samym początku, to istotny objaw...

Gość maaarta23
sporadycznie się zdarzały ale niezbyt mocne, teraz czuję takie jakby kłucie całych piersi, uczucie gorąca i napuchnięcie ich. naprawdę bolą jak nigdy przedtem. aaassswe -> istotny objaw.....? tzn?

Gość aaassswe
u mnie było istotny, bo ja nigdy nie miewałam wcześniej bólu piersi...takie właśnie palenie, mrowienie, a trochę później wrażliwe sutki...

Gość aaassswe
test zawsze możesz powtórzyć.

Gość maaarta23
aaassswe : a inne objawy oprócz bolących piersi pojawiły się u Ciebie?

Gość aaassswe
oj to wszystko indywidualne jest...zmęczenie w terminie okresu, ale takie jakieś dziwne, no ale to mało pewny objaw, według nie ból piersi jest dość pewny jeśli nigdy wcześniej nie występował. no i chyba nic poza tym, tak od razu nie było...

Gość maaarta23
no więc jutro rano ponowny test. jeśli tym razem wyjdzie negatywny to już wiadomo sprawa oczywista, należy spokojnie poczekać na okres :)

Gość maaarta23
test powtórzony innej firmy, wynik NEGATYWNY , okresu brak:/