Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiąca psy

Co robić kiedy woda zatrzymuje się w organizmie???

Polecane posty

Gość lubiąca psy

Zażywałam bromergon na niedoczynność tarczycy i od 3 dni go już nie biorę, bo mam w końcu dobre wyniki, ale.... za to puchnę w oczach, bo właśnie zatrzymuje się woda. Proszę o pomoc osoby, które były w podobnej sytuacji. Co robić?

Gość Ja jestem w podobnej
i też nie wiem co robić.Tak puchnę że szok.

Gość lubiąca psy
czy może ktoś coś pomóc, doradzić???

Gość Herbata z pokrzywy
Herbata z pokrzywy! U mnie dziala na podobne problemy.

moze spróbuj Aqua femin, to jest suplement diety na zatrzymywanie wody wlasnie...dosc drogi, ale ponoc warto:)

Albo wlasnie jak pisze osoba wyzej pokrzywa i inne ziola majace dzialanie moczopedne-brzoza, mniszek lekarski, skrzyp polny....

Gość przede wszystkim to musisz
ograniczyc sól, do minumum, nie dosalać nic i nie jesc jedzenia które zawiera sól, do tego duzo pić, wody i dobrze tez pic herbatki moczopędne.

wiem że brzmi to dziwnie ale na tą przypadłośc pomaga picie duuuużej ilości wody. Wypłukuje toksyny z organizmu.

Gość MatkaPolkax
Ja nie wiem co robić,ale uważaj i kontroluj ja tak miałam w ciąży,pod sam koniec to zauważyłam po porodzie miałam straszne duszności,trudności w oddychaniu bo jakiś płyn zebrał się wokół serca masakra!!!

Gość Podobnie
powtórzę się ale....Wyeliminować najlepiej całkowicie sól i pić dużo wody nie gazowanej.

Gość lubiąca psy
dziewczyny kochane jesteście naprawdę wspaniałe. Dziękuję Wam za te wszystkie wskazówki. Widzę, że jesteście zgodne co do picia dużej ilości wody i wszystkiego co zawiera zioła. W sumie ja już i tak bardzo często oddaję mocz (mam to od dziecka już), więc teraz to chyba będę nosiła pampersa:). Dodam jeszcze, że jestem w trakcie starań o dzidziusia. Ale cieszę się, że wyregulowałam tę cholerną prolaktynę.

Gość Ja też bardzo dużo słyszałam
o tym żeby pić jak najwięcej niegazowanej wody. Moja koleżanka ma podobny problem i jej to rzeczywiście pomogło. Także również polecam:)