Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferdek mam pomysla xD

JAK ZROBIC BY ZWARIOWAL NA MOIM PUNKCIE??

Polecane posty

Poznalam zajetego faceta tylko ze jego dziewczyna traktruje na pokaz sa ze soba 4 lata a on chce odejsc , zabujalam sie w nim .spotykamy sie .jest fanem pilki noznej sam gra .poznalam jego fantazje na temat sexu . Mam dosc bycia ta druga co zrobic by sie zakochal??

jesli sie zakocha to sie zakocha, a Ty go zostaw w spokoju. suka jestes, ze chcesz czyiś zwiazek rozpieprzac. ciebei spotka to samo.

Gość agellles elixir
musisz być inna niż tamta dziewczyna... jeśli się z nią pokłóci, bo np. spóźnił się do niej ...powiedz "jak można o coś takiego się wściekać, przecież to nie Twoja wina , że są korki"... zrób z niej jędze... chyba, że jest bardzo piękna??? wtedy zostanie przy niej, a będzie z brzydszą kochanką spotykał się czasami aby się dowartościować

vodka szczerze mam to gdzies pozatym mnie to juz spotkalo ;D wkoncu chce byc szczesliwa

Gość 28 Kobieta
Co zrobić, żeby zainteresiowac faceta 30 lat starszego - czy jest w stanie zorumiec, że tu chodzi tylko o namietnosc?

agellles elixir caly czas tak robie i mowi ze nasza znajomosc bedzie obiecujaca i ze chce cos zmienic w swoim zyciu . chce cos zmienic .caly czas to powtarza . a ja czuje sie przy nim szczesliwa

piszę to dlatego, ze tez ma pewną historię za sobą. nie wpieprzaj się w ich związek, bo skończyc mozesz tak samo jak ta dziewczyna. wychujana i odrzucona.

28 Kobieta przykro mi Piotr ma 23 lata;)

vodka super tylko ze on nie cche byc z tamta . czytaj uwaznie

Gość 28 Kobieta
szkoda :) chcociaż meska perspektywa to zawsze cenne wskazowki

28 Kobieta nie jestem naiwna kobieta potrzebuje dobrych rad doswiadczonych to tyle

jesli z nia nie bedzie chcial byc to z nią zerwie, a bajki, ktore opowiaida Tobie to juz inna sprawa.. chyba, ze jest tak tchorzliwy, ze nie potrafi sie z nia rozstac.. wniosekm z tego taki, ze rownie dobrze Tobie moze wciskc kity, bo bedzie sie bal, ze nie bedzie mial co ruchac.

vodka smieszna jestes ;p

Gość agellles elixir
czy ta jego laska jest ładna?

Gość twoja m
gdy będziecie sami to popatrz mu w oczy . Uśmiechaj się do niego szczerze i rzyczliwie . pocałuj go w policzek. Wyczuj czu pozwoli Tobie na coś więcej jeśli tak to pocałuj go w usta

agellles elixir jest chuda wysoka ale twarz ma nie zaladna krzywy nos i jak pytalam sie czy kiedykolwiek zrobila mu kolacje romantyczna albo romantyczny wieczor to odp ze tak dobrze nie mial