Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja Nina

Czas na zmiany. To nic, że pół wieku za nami.

Polecane posty

też w pracy trochę odpoczywam, taki okres, lekki przestój... chwilowy, ale zawsze oddech można złapać głębszy :classic_cool: jestem po ginwizycie, pani poanalizowała wyniki, pobadała, cytologię pobrała, i za pół roku do kontroli... ćwiczyć więcej kazała (cholesterol) 🖐️ )))

Wrocilam z zakupow budowlanych:) FArba "lawendowe pole" wtargana do domu i już wiem, że chcę popielatą!!!!!!! Opatrzyła mi sie wrzosowa sypialnia zanim powstala(na szczęście):D Dobranoc....

Sorki:) Ja jestem popielata z amarantowymi dodatkami:classic_cool: I śmiać mi się chce. Co za święto, ja cie nie mogę. Aż zegarek sobie kupiłam w pięciu kolorach do przekładania. Bo jednak rozjazdy mi się trafiły, echhh. Dla chleba. Co dziwne, bo właśnie chleba nie jadam:D Z kochaną Teściową miałam dzisiaj babskie pogaduchy o "młodości" i starości:D:D:D Niestety starość ma ograniczenia, uczę się tego. Ona nie może z nami na jednodniową wycieczkę pojechać:o O ten botaniczny ogród mi chodzi:o A Tato fajny. Tak wyszło, że pewną panienkę należy u Niego zameldować tymczasowo, coby do dobrego gimnazjum mogła trafić i myślałam,że może być z tym problem, aby się przez demencję domniemaną przebić, a Tata: no trzeba pomóc, oczywiście. Jak dzwoniłam do kuzyna, że załatwione, to jakbym dżointa spaliła: na haju z radości! On się cieszył, a ja tak samo:) Jak minął dzień? Wczoraj obudziłam się z pretensją, że życzeń nie odebrałam, taka pomyłka w dacie:o A dzisiaj jak najbardziej: prymulkę zaliczyłam:classic_cool: I wieczór przy świecach:) 🖐️

Dzień ja codzień ;) Kolczyki śliczne do kolekcji :) obiad zakazany :P deser królewski :D i te oczy ... 🌻 🖐️ 🌻

Pisałam na tamtym topiku, nie widziałaś?:) taki miałam kaprys... Do wieczora🖐️)))

tak wyszło, że nigdzie indziej nie zaglądałam to i kaprysów nie widziałam :P Wieczoru rozkapryszonego udanego życzę [czesc} )))

chyba się dziewczynkom biednym wszystko pomieszało :P Można być Wielką Nieobecną, a i tak Samicą Alfą ... Naiwnie myślą, że jeszcze chce się tam Komuś je analizować i podsumowywować, ale wolno im myśleć i pisać co się im żywnie podoba, im wolno, ale Nikomu innemu absolutnie nie :D