Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr 888 >

żona mnie zdradziła

Polecane posty

Gość piotr 888 >

nigdy nie myslałem, że będę pisąłam na kobiecym forum ale.... mam 33 lata, moja żona jest 10 lat mlodsza... jak ja poznalem miała 20, ja byłem wtedy w związku dla niej zerwalem z tamta, pokochalem ją całym sercem, wydawało mi się, że ona mnie też, od roku jesteśmy małżeństwem, a wczoraj dowiedziałem się, że ona od 2 lat robi mnie w chuuja i ma romans ze swoim byłym który też jest juz zonaty....

Gość takie tam duperele
Cóż, duża różnica wieku nigdy nie wróży dobrze... Szkoda tylko tamtej dziewczyny, którą zostawiłeś dla qrwiszcza :(

Gość JAK NIE MACIE DZIECI
To luz, przegoń kurwę

Gość ezoteryczna348
I po co było się żenić? Jesteś tylko kolejnym potwierdzeniem mojej tezy, że szczęśliwe małżeństwa nie istnieją.

Gość takie tam duperele
Istnieją szczęśliwe małżeństwa. Tylko czasami przyplącze się jakaś dzifka, która je rozpierdala :)

Gość Yebus Maximus
jak masz 33 lata to powinien dać sie ukrzyżować, jak nasz Pan Jesus Chrystuś i nie truj dupska.

Gość sdfg
takie tam duperele Istnieją szczęśliwe małżeństwa. Tylko czasami przyplącze się jakaś dzifka, która je rozpie**ala - CZEMU ZAWSZE KOBIETA WINNA ? PO CO ŻONATY PATRZY ZA OBCĄ

Gość piotr 888 >
wierzyłem, że mnie kocha i nigdy nie zradzi, bo ja jej nie zdradziłem, z wcześniejszą dziewczyna sie nam nie układalo, wypaliło sie i to w sumie był powód końca nasza wspólna decyzja... ale wiem wszyscy mi mówili, że taka mloda żona nie wrózy dobrze, w dodatku to bardzo atrakcyjna kobieta, studiuje poznaje ludzi... i stalo się... mówi, że mnie kocha prosi o wybaczenie co robic, leb mi zaraz rozpierdoli

Gość piotr 888 >
ja moge powiedziec szczerze wcześniej za kobietami sie oglądałem nie powiem, ale od kiedy jestem z moja K to inne przestaly dla mnie istanieć a tu taki cios

Gość moim zdaniemmm
kto raz zdradzil zrobi to po raz kolejny... tym bardziej jesli to nie bylo raz, czy dwa, a dluzsza relacja z bylym, nie miala skropulow i zdradzala........ do czasu az sie wydalo, co innego jak by sama zerwala a tak, nic dobrego to nie wrozy na przyszlosc, chociaz moze i sie poprawi..... tego na forum jednak sie nie dowiesz....

Gość fjhdksjfspofjiosfpoajfp
jestem kobietą i powiem Ci jedno. Gdyby to był jednorazowy wybryk, mógłbyś przymknąć oko na tę chwilę słabości. Ale to trwa 2 lata, przez 2 lata z premedytacją byłeś oszukiwany, w dodatku z jej byłym. Teraz prosi o wybaczenie bo grunt jej się wali pod nogami, utnie jej się pare rzeczy. Zdradziła raz, tak krótko po ślubie, zrobi to jeszcze. Nie łudź się, ze ją ta sytuacja zmieni, nie na zawsze. Jest wyrafinowana i tyle. A Ty póki jesteś młody zakończ to, przecierpisz swoje ale to minie. To lepsze niż tkwić w takim niepewnym związku. Jak jej wybaczysz, za każdym razem będziesz się zastanawiał czy Cię właśnie nie zdradza.

Gość nie no wypasssss
" że ona od 2 lat robi mnie w chuuja i ma romans ze swoim byłym który też jest juz zonaty...." trudno

Gość ewelinazlublina
jak sie bierze za zone 20 latke to co sie dziwic, ze po chwili zdradzi starego pryka.

Gość kacha8883333
fjhdksjfspofjiosfpoajfp - swieta prawda

Gość piotr 888 >
mówi, że z tym byłym to spotykali sie od tak bo dobrze im sie gada, a seks między nimi znowu pojawil sie dopiero jakis miesiąc temu.... że nie chciała mnie skrzywdzić, że jak ja zostawię to sobie coś zrobi... kurwa ale mnie mysli bolą

Gość i dobrze ci tak
:D :D

Gość kacha8883333
sory autorze, ale piep...sz jak ci...a kobieta robi cie w h...a od 2 lat, jak z nia wezmiesz rozwod to pewnie nie bedzie miala za co sie sama utrzymac, wiec teraz d...a trzesie i bierze ci na litosc. jak jez ulegniesz to za chwile znowu sie to powtorzy, a jak nie to i tak do konca zycia, bedziesz zyc z kobieta, ktora cie nie kocha. pojedynczy "numerek" jestem w stanie wybaczyc, ale 2 lata!!! w zyciu!

Gość nie no wypasssss
"mówi, że z tym byłym to spotykali sie od tak bo dobrze im sie gada, a seks między nimi znowu pojawil sie dopiero jakis miesiąc temu.... że nie chciała mnie skrzywdzić, że jak ja zostawię to sobie coś zrobi... k**wa ale mnie mysli bolą""" ojjj strasznie boli strasznie

Gość cholernie szczerze
ładna młodsza żona = cudza żona Podjąłeś świadomy wybór. Biorąć o dekadę młodszą, bardzo atrakcyjną, podjąłeś duże ryzyko, że będziesz musiał się nią dzielić z innymi. Mogłeś brać średnio atrakcyjną z twojego rocznika. Prawdopodobnieństwo zdrady byłoby dziesiątki razy mniejsze. Teraz więc nie marudź. Nadal możesz przecież sypiać z tą swoją młodą i ładną żoną, a że czasem ktoś inny skorzysta? Nie bądź naiwnym dzieckiem i głupio się nie obrażaj. Byle by cię czymś paskudnym nie zaraziła. W Afganistanie to byś jej obciął nos, ale w Europie to ci zostaje tylko pogodzić się z tym, albo się rozstać. Tylko nie marudź tutaj, bo to żałosne. Brałeś dużo młodszą laskę, to czego oczekiwałeś? Wierności? Jeśli tak, to nie świadczy to za dobrze o twoim poziomie umysłowym.

Gość fjhdksjfspofjiosfpoajfp
No tak, teraz jeszcze Cię szantażuje. Dość, ze Cię zdradziła to teraz wmawia, ze sobie coś zrobi. Ty jesteś bardzo naiwny. Małolata robi z Tobą co chce i taka jest prawda. Jeśli teraz jej przepuścisz, w przyszłości konsekwencje będą przykre dla Ciebie.

Gość Cc dać rogaczu
Zlasiles sie na młoda dupę a dupa daje cipy innemu Wiadomo ze wzięła cię żebyś ja utrzymywał. Powiedz pracuje? Jakby cieżko zapierdalala Romansów by sie jej nie chciało Teraz sie boi ze kaska i dobre życie ( w tym potajemny dobry seks) sie skończy Ale jesteś jeleń hehehe

Gość Irm
Daj do niej numer kómórki? Pogadam z nią. Może chce by ktoś ją teraz w trudnej sytuacji pocieszył? Skoro stary mąż znęca się nad nią psychicznie i ma pretensje o małą zdradę...

Gość Piotrze - musisz ja mocno
potrzymac w niepewnosci. Przez ten czas zastanowisz sie , co zrobic z tym fantem. Wszyscy radziecie zostawic, ale moze facet zwyczajnie kocha swoja zdradzaczke i musi dojrzec do decyzji, w ktora strone nalezy pojsc. To ze jest mlodsza 10 lat, nie jest powodem zdrady.Powodem zdrady byc moze jest zwykla glupota i brak wyobrazni. Czasem trzeba dostac porzadnego kopa , by mysli wrocily z" myszki" do mozgu. Autorze -pieprz na ta chwile mysli. Pozwol sobie na nie myslenie o niczym , na przewietrzenie serca i glowy. Na decyzje przyjdzie czas.

Gość Wredny Wiktor
i zaraź ją kiłą dla zemsty, będziesz miał WIELKĄ satysfakcję

Gość ksadanabvava
spotkalo cie to co powinno ty zdradziles swoja kobiete teraz obecna ciebie widocznie masz malego lub jestes kieoski w lozku zdarza sie wielu facetom

Gość Wredy Wiktor
Wywal ją z domu!!! Odetnij od kasy! Zbierz wcześniej dowody zdrady, nagrania z przyznaniem się - będzie łatwiej przed sądem. Masz 33 lata, więc jeszcze sporo czasu by znaleźć jakąś porządną kobietę. A jak chce, to nie wraca do gacha, lub zostanie na lodzie. Zarażenie kiłą na do widzenia to też niegłupi pomysł. Facet - miej swoją godność do k... nędzy.

Gość teraz widzisz jak się czuła
twoja poprzednia dziewczyna, gdy dowiedziała się, że ją oszukujesz:) Dobrze ci, cierp!:D🖐️

wes ja zostaw. Gdyby cię zdradziła jeden jedyny raz to co innego niż zdradzanie regularne przez dwa lata. Rok temu ślubowała ci wierność przed ołtarzem. To do czegoś obowiązuje? Będziesz głupi jeżeli te dwa lata zdrad jej wybaczysz

Gość Delfin Plum
Jak jej wybaczysz, to dasz przyzwolenie na następne razy. Jak ktoś ma kur...wską naturę, to już go nie zmienisz. Wcześnie się hatjnęła, a teraz ma ochotę się wyszaleć. Dopóki nie wyszaleje się, nie masz szans na poprawę. Jeśli lubisz rogami zachaczać o futrynę lub rysować sufit, to czemu nie, wybacz i zostań z nią. Jak nie lubisz, to nie masz w związku z nią czego szukać (a już najmniej wierności). Może kobiecie minie, jak już osiągnie twój wiek. Ale za 10 lat to ona będzie miała 33, a ty 43. Ona będzie miała dopiero szczyt potrzeb, a tobie już aparatura zacznie szwankować.