Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenanka

Pytanie plus zdjęcie.

Polecane posty

Gość marlenanka

Chciałabym iść do fryzjerki, jednak wszyscy mi odradzają. Znudziły mi się takie włosy. Mam naturalnie kręcone, obecnie dość subtelne pasemka. Co mogę zmienić? Liczę na kulturalne komentarze, ale znając to forum pewnie się przeliczę. http://img30.otofotki.pl/op365_8e6ae681ad.jpeg.html

Gość dsaff78
o!już dawno nie wklejałaś swoich fot,nie wiem co ci poradzić mozesz zmienić kolor włosów na jaśniejszy

Gość hansowiec
nie otwiera sie link

Gość marlenanka
A mi się otwiera :P

też mam problem.... wyglądasz dobrze autorko... ja ostatnio byłam u fryzjera, aby zrobiła mi odpowiednie cięcie (żebym ciagle w gumce nie chodziła) i ufarbowała włosy na miedziano-rudy.... wyglądam gorzej niż przed wizytą u fryzjera Cięcie masakra....kolor zszedł po 2 tygodniach :O to jest dopiero rzeźnia jak masz zaufanego fryzjera, to może coś ci doradzi .....

Gość marlenanka
Własnie nie mam. A włosy kręcone.. Z prostymi jest dużo łatwiej. Nie chce sterczeć każdego ranka godzinę układając włosy..

To jest ból.... Ja nie układam niestety, tylko wiążę w kucyk bo pracuję jakies 70 km od domu i wyjeżdżam do pracy bardzo wcześnie rano... sąsiedzi by mnie za suszarki ukatrupili :) Także... mówi się, że kręcone włosy są piękne.... Tylko niech ktoś poda namiar na fryzjera, który cięciem sprawi, żeby mogły być piękne.... Bo moje wyglądają coraz bardziej jak mop :O masakra :(

Gość ferwwwwwwwww
szkoda że w kolorze nie wrzuciłaś. Myślę że ciemne włosy jak najbardziej Ci pasują.

Gość miód pitny
wyglądasz jakbyś świnie cyckała :classic_cool:

Gość marlenanka
Z tym schudnięciem, raczej niewskazane. Twarz mam okrągłą, ale ważę 50 km na 170

Gość omggg
50km? To długa jesteś : O