Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaaaa20

Okres po porodzie .. czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość Asiaaaa20

Witajcie. Pomóżcie mi. Dwa miesiące temu urodziła mi się druga córeczka (starsza skończy 3 latka) karmiłam niecały miesiąc piersią i miesiąc po porodzie doszło do stosunku ale nie zabezpieczałam się ... z tym że partner nie zlał mi się do środka tylko go przed wytryskiem wyciągnął i nie był to stosunek przerywany .. tylko ładnie się wyrażając pierw zrobiłam mu (laske) później we mnie wszedł i zaczęliśmy się kochać ... nie doszło do spuszczenia w środek tylko tak jak napisałam wyżej wcześniej wyciąnął swojego rumaka ... dziewczyny ja do tej pory nie mam okresu .. a jeszcze jakoś przed grudniem się z nim kochałam ale też mnie nie zalał ... jestem 2 miesiące po porodzie i nie mam jeszcze okresu .. a mam zapalenie szyjki macicy .. (chyba przez ten seks po porodzie) czy jest możliwość że jestem znowu w ciąży ? ? Kuurde a ja nie chce ..... Aha dodam jeszcze że jak zrobiłam test to wyszedł negatywny i jak u lekarza byłam to powiedział że nic na razie nie wskazuje na ciążę ... Ani nie mam żadnych bolącycjh piersi i mleko przestało całkowicie z piersi lecieć ... no nie mam żadnych zmian .. pomóżcie mi .. Błagam ...

Gość w takiej sytuacji
a jak ci mamy pomóc co? okres wywołać czy jak? A może obliczyć prawdopodobieństwo zajścia w ciążę?? Testom nie wierzy, lekarzowi nie wierzy a anonimom na forum uwierzy?

Gość Asiaaaa20
Nie tyle co nie wierze ale chciałam się zapytać czy może być prawdopodobieństwo tego że w ciąży znowu jestem ....

Gość w takiej sytuacji
owszem może być ciąża. Tym bardziej że cykl nie wrócił do normy. Najpierw oral więc w cewce były plemniki a potem zwykły seks więc nawet bez wytrysku mogły resztki poprzednie wypłynąć z penisa. Jak więc sama widzisz możliwość ciązy jest. A prawdopodobieństwa nie da się wyliczyć bo tu za dużo znaków zapytania. Zróbże tą betę i już -po miesiacu nie ma opcji pomyłki.

Gość Asiaaaa20
Nie było orala z wytryskiem po prostu takie małe zabawy ... On to lubi przed seksem ...

Gość cud...na
Połó trwa 6 tyg, wiec nie dziw sie ze kiedy po miesiacu współżyłas to masz problemy ze stanami zapalnymi. chyba jest jakis sens w tym ze lekarze zalecają by w połogu nie współżyc. Ok - skoro huc wazniejsza niz zdrowie. Tak - mozesz byc w ciazy. Kiedys takie rzeczy byly nagminne ze roznice między rodzenstwem wynosily 11 miesięcy. Zrob test Beta HCG. Jak na kobietę jestes dosc bezposrednia ale w taki sposób ze mnie to razi.

Gość mam nadzieję ze 20
to nie twój wiek :( dwoje dzieci i nie wiesz jak się zabezpieczać? A poza tym jakaś ty wulgarna, litości dziewczyno: " partner nie zlał mi się do środka", "nie doszło do spuszczenia", naprawdę to są teksty uznawane za wulgarne

Bella - raczej nic się tam nie dzieje ale nie wiem bo dawno tam nie zaglądałam a teraz to nawet trudno znaleźć ten topik. Chyba jest nas mało z lubelskiego

Gość Asiaaaa20
A nawet jeśli mam 20 lat to co z tego ?? Jestem mężatką i nie powinno nikogo to obchodzić .,.. ja tutaj z pytaniem przyszłam a nie na wysłuchiwanie ...

Gość dziwna kobietkaa00
antykoncepcja podstawowe zasady bespieczenstwa i zdrowia wszystko lezyi jezyk . troche wstrzemiezliwosci biedne dzieci...

Gość dziwna kobietkaa00
napisz dokladnie co mu robilas?masz rozchlapcialo juz niezle w wieku 20 lat

Gość Asiaaaa20
polinkama ja się nimi wcale nie przejmuję .. odp rzadziej bo robię przy dzieciach ;)

Gość może się zacznie
ciekawe jak można odczytać "zrobiłam mu laskę" -no moim zdaniem jako oral. A że nie określiła czy skończył czy nie to inna sprawa. :O A co do wątpliwości to zrób betę i koniec rozmyślań. Swoją drogą jednak polecam zabezpieczanie się zeby potem już więcej nie schizować.

Gość może się zacznie
a tak a propos to miałaś w ogóle po porodzie okres już? Bo jeśli nie to do czego odnosisz stwierdzenie że nie masz do tej pory okresu. Kobieto jesteś 2 mies. po porodzie i jak najbardziej cykl mógł jeszcze nie wrócić do normy. Co ty myślisz że to takie pstryk i hormony juz są unormowane. Karmiłaś piersią krótko ale jednak. U każdej kobiety cykl w innym tempie wraca do normy po porodzie.

Gość Asiaaaa20
Nie nie miałam wcale okresu ... sorry za moje wyrazy ale pisałam na szybko ....

Gość Asiaaaa20
Tak mam 20 lat i;) ;DD

Gość Asiaaaa20
dziś zrobiłam jeszcze jeden test i też negatywny wyszedł .. więc chyba nie jestem ;)) ale jeszcze raqz do lekarza się przejdę i wykonam na dniach jeszcze jeden lub dwa testy ;D

Gość ja tez karmilam piersia
ja pierwszy okres po porodzie dostalam po 9 prawie miesiacach wiec nie panikuj ze juz 2 miesiace po i nadal nie dostalas

Gość Asiaaaa20
a wczoraj dostałam rozwolnienia i czuje jakby mi coś w brzuchu pływało

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
wychodzi na to, że z pierwszym dzieckiem jak zaszłam miałas 16 lat, z drugim gdy 19 jesssu dziewczyno zanim dojdziesz do 30 bedziesz miała pochwe jak worek!!a rozumu jednak mało , owszem to nic ze masz 20 lat, ale kiedy miałas czas na nauke, teraz prace, a potrem takie laski sie dziwia ze mezczyzna je zostawia, a czym ty mozesz w zyciu zaiponowac, tylko rodzeniem dzieci? dzieci podrosna zostanie ci pusta glowa

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
zaszłaś miało byc

Gość Asiaaaa20
niewiem czy umiesz czytac ale pisałam juz ze jestem mezatka ... zeby cb nie zostawil