Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaaaa20

Okres po porodzie .. czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
co z tego ze jestes mezatka, a bycie mezatka to sukces zyciowy?

Gość Asiaaaa20
mnie chodzi o to ze bedac mezatka moge miec nawet 10 dzieci a Tb nic do tego ....

a gdybys nie była mężatka to tych dzieci nie mogłabys miec? Co ma ilosc dzieci do tego czy jest się mężatką?

Gość amelkowa mamaaa
dobre! dobre! nie chce cie urazic autorko ale ja na twoim miejscu zasiadlabym do ksiazek, troche poczytala, pouczyla sie i poki co dalabym sobie spokoj z rodzeniem dzieci. dwojka w wieku 20 lat to i tak baaaardzo imponujacy wynik. rzeczywiscie twoje teksty typu "nie zlał mi się do środka tylko go przed wytryskiem wyciągnął" "zrobiłam mu (laske)" "wcześniej wyciąnął swojego rumaka" - sa razace. twoja edukacja jesli chodzi o antykoncepcje, polog itp. tez nie jest na najwyzszym poziomie. moze porozmawiaj z lekarzem, moze zaproponuje ci jakas odpowiednio dobrana metode antykoncepcyjna. powodzenia! mam nadzieje ze bedzie ok i sie okaze ze nie jestes w ciazy :)

Gość Asiaaaa20
nie masz mnie czym urazic .. fakt madrze nie postapilam ale ciesze sie ze mam dwie wspaiale coreczki.. dzis kolejny test wykoonalam i nie widac ciazy... poczekam jeszcze 2 tyg i do lekarza pojde ...

Gość Asiaaaa20
a co do nie bycia mezatką .. nie dałabym sobie dziecka facetowi innemu procz mojemu mezu ... jest moim pierwszym i ostatnim facet z ktorym sypiam ....

Asiu, chodzi Ci w ostatniej wypowiedzi ze nie dałabys sobie zrobic dziecka facetowi ktory nie jest Twoim męzem, tak? rozumiem zatem ze dwojeczka Twoja to taka planowana i te ostatnie dylematy to tez częsc planu rodzenia kolejnych dzieci. Dziewczyno - zadbaj najpierw o porządną antykoncepcję, bo z takim podejsciem to przed 30 będziesz szczesliwą mężatka z conajmniej 10 dzieci :)