Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yoki-

Proszę o pomoc..

Polecane posty

Mam problem z IMVU czyli grą online, w której członkowie korzystają z 3D awatarów by poznawać nowych ludzi, rozmawiać itp. Mój problem jest mianowicie taki ,że ta gra strasznie mnie pochłonęła potrafię wydawać na nią kupę kasy. Ostatnio postanowiłam zrobić sobie darmowe credits (wirtualna waluta tej gry). Można je zrobić za pomocą rozwiązywania testów, rejestracji na różnych portalach itp. Trzeba tylko podać nr telefonu ,który podawałam. Od tego momentu dzwonią do mnie różni ludzie z ofertą tańszych rozmów albo wygranej w konkursie (który polega na tym ,że dostaje coś za co muszę zapłacić tylko ,że taniej). Oczywiście zawsze odmawiam. Zrobiło się to na tyle uciążliwe ,że nie odbieram telefonów od nieznajomych numerów ,a jest tego tyle ,że zrobiło się to frustrujące :/ Co mogę zrobić by przestali dzwonić? Oczywiście już nie podaje nigdzie swojego nr. Proszę o radę..

Gość ladaco jest z wami
potrzebują pomocy

Gość SamotnyLat27
Przestań w to grać .. przerabiałem już takie gry kilka lat temu .. efekt jest taki, że wyciągają z nas kasę, a znajomości i tak sobie nie wyrobiłem .. przeważnie siedzą w tych grach ludzie samotni, brzydcy, biedni, lękliwi i nie wierzący w siebie .. jest to grono w którego każdy powinien starać się uciec, a nie brnąć w nie jeszcze głębiej.

No ja akurat mam chłopaka i brzydka oraz samotna nie jestem , po prostu lubię w to grać gdy mam wolna chwilę. Problem jest taki ,że się już od tego uzależniłam przez co teraz mam taki problem jaki napisałam wyżej.. Mój facet mówi ,że jestem nie poważna ,że wydaje na to kasę ;( i ma rację .. ale cięzko się oderwać ..

Nie mogę zmienić nr bo mam jeszcze 10 miesięcy umowy ;////