Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khugi

okres podczas karmienia

Polecane posty

Gość khugi

karmię piersią a mimo to dostałam juz miesiączkę - jakieś 5 miesięcy po porodzie czy moze być tak, że nie bedzie ona regularna? czy ktos tak miał?

Gość anita1978
Ja karmiłam piersią 6 mieś a okres miałam 3 mieś po porodzie :) a lało się ze mnie jak ze świniaka :) ale za to miałam nie bolesne dni a przed porodem miałam takie bolesne miesiączki że szok.Miałam też nieregularne

Gość może się zacznie
no jak najbardziej może tak być. co do regularności to trudno powiedzieć -jedna ma regularnie od początku a inna z przerwami. Nie sposób określić jak będzie u ciebie.

Gość kajaaa 43
JA miałam okres zaraz po połogu, po 5 tyg po porodzie przestałam krwawić a tydzień później dostałam miesiączkę która była regularna co 27 dni aż do następnej ciąży w której właśnie jestem. A karmiłam piersią przez 9 miesięcy i co najlepsze lekarz powiedział że to normalne, mimo iż wszędzie czytałam że rzadko się zdarza by podczas karmienia mieć okres.

Ja też miałam pierwszy okres po porodzie 5 miesięcy bardzo skąpy teraz czuje ból jak podczas @ a krwi nie ma. Czy ktoś tak miał? Czy wszystko jest ok?