Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz_nie wiem

dalibyscie 1500zl za 2 zaslony do duzego pokoju?Ile placiliscie za swoje?

Polecane posty

Gość sama juz_nie wiem
allium nie mam takiej kolezanki a szkoda,zeby ktos zepsul tak drogi material tutaj ze uszycie drogo nie zaplace potrzeba az 10 m tego materialu?

nikt nie powie z całą pewnościa - trzeba tyle i tyle . Bo każdemu podoba sie co innemu . Innemu mocne marszczenie a innemu byle zmarszczka była . Ja proponuję po prostu samemu kupic materiał i zanieśćdo krawcowej . Znam sie troche na tym :) i wierz mi ,że cena jest bardzo wysoka . Za takie pieniadze można kupić 20 m tkaniny pierwszej klasy . uważam ,ze 60 - 70 zł można kupić piękne mateiały zasłonowe .

Gość sama juz_nie wiem
alluim dziekuje pieknie:)zastanowie sie nad tymi zaslonami najpierw przejde po sklepach-masz racje a tak w ogole to tam byly materialy po 550zl za metr:D

wiem - ceny w górę mozan windować raktycznie w nieskończoność , szczególnie z surowców naturalnych np . surowy jedwab :) czy adamaszek :) Kwestia jest wyważenie ceny do jakości :) powodzenia :)

Gość sama juz_nie wiem
dzwonilam dzisiaj i maja ten material za 88zl.Mi potrzeba ponad 11 m tego materialu wiec 500zl przeplacam teraz mi glupio bo to znajoma ma ten sklep i nie wiem co robic

Gość oczywiście że rób
to ona cie naciaga za sam material 5 stów a TOBIE jest głupio? Weź daj spokój z takimi znajomościami.

Gość sama juz_nie wiem
ale ona ma sklep i to cena sklepowa-strasznie duzy narzut:(przy tylu metrach to znaczna kwota

Gość sama juz_nie wiem
wiadomo,ze ona chce zarobic ale dla mnie tez sie kasa liczy wogole to mialy byc niedrogie te zaslony a dla mnie 1600zl-doszedl dodatkowy metr-to znaczna kwota

Gość remenreda
ja nie mam zasłon wcale. dla mnie to takie..staroświeckie :-D i dobrze,bo u mnie to musiałabym ze 20 metrów kupić :-D:-D

Gość za dwie to nie
za jedną może tak

ja za jedną atłasową poduszkę dałem 500 zł a mam je cztery do tego pościel też z atłasu + prześcieradła w sumie ok 4 tysięcy złotych dałem ale warto było bo mam spanko jak ta lala

Gość gość
Tak, jeżeli zasłony są z wysokogatunkowego porządnego materiału, który z pewnością posłuży nam na lata, to niestety trzeba zapłacić. Chyba, że wolicie tanie zasłonki, które po jednym praniu do niczego się nie nadają. Polecam http://www.telimenastudio.pl mają piękne zasłony i troszeczkę tańsze

Gość gość
ja nie mam dużego pokoju, ja mam salon 🖐️

Gość Marcin123_321
myślenie typu "Grażynka" sukieneczka, bluzeczka etc za 50-100 zł to normalna cena a x razy tkaniny 10mb (pewnie na 2,8-3,0) dobrej jakości to najlepiej po 300zł. Drogie Panie jeśli okno ma 5m szerokości robicie marszczenie x2 , to minimum potrzeba 10mb. Jeśli tkanina jet za 130zł/mb - to sama tkanina na zasłony wyniesie min 1300PLN. (a z 1mb tkaniny uszyjesz przynajmniej jeden ciuch - tak obrazowo). Cena adekwatna do ilości i jakości. Można kupować tkaniny z jakiejś taniej bawełny za 20zł/mb (i się cieszyć że w 350zł się zmieściliśmy) , ale chyba jest lekka różnica w wyglądzie i jakości... z drugiej strony jak ktoś lubi co rok zmieniać to może to ma sens,)

Gość gość
facet na babskim forum , idź ty kolego auto , albo kompa reperować