Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33 do celu

warzywno owocowa + głodówka

Polecane posty

Gość 33 do celu

Mam cel żeby do 14 stycznia zrzucić ok 15 kg. Mam na to czyli 33 dni. Pierw 13 dni diety warzywno owocowej, później 10 dni głodówki i 10 dni wychodzenia na owocach.

Gość 33 do celu
jak narazie mam jedno jabłko za soba,a drugie jem teraz :) jeszcze na kolacje zjem pomrańcze i może jabłko i tyle :)

Gość frefreferfC
... bedzie ci sie robilo slabo na ulicy,jestem tego pewna...

Gość frefreferfC
wiesz jakie to uczucie jak idziesz sobie ulicą a tu nagle masz odruch wymiotny ? Tyle, że nie możesz zwymiotowac,bo nie masz czym.A ten odruch będze Ci towarzyszył przy każdym ruchu,wiem to z własnego doświadczenia.Żołądek będzie domagał się pożywienia. A jeśli nawet przetrwasz to ( w co wątpię ) ,to po chwili pojawią się omdlenia...Chcesz,to ryzykuj.

Gość justynaaaaaaaaaa12
wazne zeby cos jesc - te 5 posilkow ja np. od dzisiaj zaczelam diete rano zjadlam taka salatke z pekinki , pomidorow , ogorka z tynczykiem i jajkiem, po 2,5 godzinach zjadlam jablko i wypilam 2 szklanki soku warzywnego i po kolejnych 2,5 godzinach wypilam kefir , czekaja mnie jeszcze 2 posilki , mysle ze znowu zjem ta saltke co zrobilam rano , a na koniec ananasa bo spala tluszcz. ja do tej pory potrafilam jesc 2-3posilki i w tym pierwszy o 13 i mysle ze to jest najwiekszy blad

Gość olcia777
mega wyzwanie, ale za duzo mowisz o jedzeniu za malo o cwiczenaich