Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak pełen zasad

Czemu tyle dziewczyn po 20stce ma za sobą min. kilu partnerów i seks analny?

Polecane posty

A jak napisałem ??? Przepraszam jeśli ktoś poczuł się dotknięty. :P Swoją drogą powinni zabronić tu pisania wszystkim, którzy nie nauczyli się jeszcze do czego służy tzipa i pauka po za sikaniem do nocnika. :P

Gość bó się nie goli pod pachami
dlatego nick bó bo jak ją faceci widzą to robią wielkie bóóóóóóóóóóóóó

Gość też po dwudziestce i co?
Ja mam 22 lata i nie miałam jeszcze nikogo. Po prostu nie należę do tego typu ludzi, którzy są w stanie mieć tak bliską relację z każdym "pierwszym-lepszym". Wolałabym, żeby w sytuacji tak intymnej widział mnie tylko ten, kto mnie kocha i szanuje.

Czyli cyklicznie z tym samym. :O Lepiej się pospiesz bo takie zachowanie szybko się nudzi Bó. I zamiast oklasków będzie fala ziewania. :P Przydałby się jakiś skandal z Twoim nickiem w tle. Chociaż znając Ciebie zrobisz wszystko by grać pierwsze skrzypce. :P :P

Gość Marta, lat 18
"też po dwudziestce i co?" ^^ absolutnie się z Tobą zgadzam.

Gość Chłopak pełen zasad
Straszny ze mnie nudziarz, bo chcę odpowiednią kobietę dla siebie

Posłuchaj kolego. Mam gdzieś czy komuś się nudzi i co mu się nudzi. Co tam sobie myśli w bani i jaki ma wyraz twarzy z tego powodu. Zupełnie jestem z boku tego p.i.e.r.d.o.l.n.i.k.a. Drugą sprawą jest fakt, że zupełnie, nawet maleńkim wysiłkiem nie staram się przypodobać. I może dlatego właśnie się podobam? I niejeden maślane oczy robił i rzecz jasna wałek układał. A reszta jest względna.

Skandal? Nie jeden i nie ostatni był. W początkowej fazie zniesmaczona byłam, owszem. Teraz, na tę chwilę ( i już stale) , jak mawia ( ktoś) pierdzę na to.

Wyprzedzając Twoje wywody i być może powodującą ejakulację powiem: nie truj mi, nie mam czasu na dyskursję.

i co ? Nawet w tym padole totalnego przegraństwa znajdą się dziewczyny, które się szanują. Pierddolnie ci się taka kłoda i teraz wyreperuj kupę lodu. :O

Taka właśnie Maryjka, co to nóg nie rozdziawi. Bo grzech. Skoro tak chcesz, czekaj, szukaj, wąchaj, sprawdzaj, badaj i pewnie nie zamoczysz. ;\

Gość bó się nie goli pod pachami
bó się nie goli pod pachami

I nie tylko pod pachami. I co? Masz wzwód z tego powodu?

Gość kjur
nie dadzą Ci tu żyć :) a takich dziewczyn jest pełno, bo takie czasy :)

Gość beduin
Też bym nie był zadowolony ale z drugiej strony gdybym miał dziewczyne to pewnie sam bym chcial to z nia robic gdyby odmowila to jeszcze bardziej bym ja kochal.

Widać myślenie nie było Twoją mocną stroną. Dobra Michał, idź w swoją stronę.

Gość xcyzxca
kobiety są wierne jak abraham

Dlaczego zaraz przeklęte :( Tylko jałowe. W końcu mamy spokój i przez nasze domy nie przewija się wojna. Można kochać się do woli :D

To nie tylko widać, ale słuchać i czuć, że nie mam mocnych stron. :P Kamuflaż taki by ukryć swoje słabe. :) Nic na to nie poradzę chodzą parami. :) Nie uważasz Bó, że wskazywanie mi swojej drogi, tak naprawdę przestaje być moją. :P :P

Ja uważam Cię za całkiem inteligentnego faceta Michał. Dowcipnego i wrażliwego. Oczytanego, znającego dobrą muzę. I dobrego, mimo udawanego cynizmu i zgryźliwości, jesteś godnym uwagi. Owszem, bywasz męczący, aczkolwiek do granic wytrzymałości. Niemniej, nie rozmawiam z Tobą, ponieważ dotknęła mnie Twoja na mój temat opinia. I bajery czy odwracanie kota ogonem na nic, już na mnie wrażenia nie zrobią.

Bó przestań pisywać nieprawdę Wiesz o mnie tyle ile uda Ci się wycisnąć z postów, które wyprodukwałem. Nie mąć w głowie tym nieszczęśnikom, bo tylko straszysz ludzi i nie mogę sobie swobodnie pisać.

Ach, jakie to straszne, bo 20-letni facet jest prawiczkiem i się obawia, że się zakocha w dziewczynie z historią seksualna dłuższą niż u prostytutki po dwóch latach praktyki w zawodzie... Cytat sprzed dwóch dni z innego topiku: "A więc wczoraj przeżyłam swój pierwszy stosunek analny. Jak do tego doszło, pominę, chłopak niczego nie wart, ale czego to się nie robi pod wpływem alkoholu... Mniejsza o to. Nie byliśmy zbyt dobrze przygotowani do tego, szczerze mówiąc w ogóle nie byliśmy przygotowani i zrobiliśmy to tylko dlatego, że jestem w trakcie okresu i jest on dość obfity. Strasznie bolało, momentami chciałam już zrezygnować, ale dotrwałam do końca." Przypuszczam, że wśród znajomych autora znalazłaby się niejedna taka. I doskonale rozumiem jego obawy.

nei nei monitorujesz takie tematy ? :O Nadajesz się na modełe. :) Jeszcze tylko sianem wypchać twoją głowę, by nie wyglądała na zupełnie pustą. :P

Gość fashionable
bo sa dziwkami i kobiety 80% to dziwki

MP, nie mam zwyczaju oceniać książki po tytule. Czasem nawet bardzo "gowniany" temat może rozwinąć się. W ciekawą rozmowę, czasem wprost odwrotnie. Zwykle jednak niestety trafia się na podobnych tobie...

Gość takie kobiety to
dziwki, większośc to paszczury

Gość kulalutka
Dla mnie ktoś kto ocenia dziewczynę po tym w jaki sposób współżyła, z kim i ile razy jest beznadziejny (nie mówię oczywiście o skrajnościach kiedy dziewczyna co chwilę ma w łózku kogoś innego, to samo tyczy się facetów zresztą). Skąd możesz wiedzieć kim jest taka dziewczyna? Skąd możesz wiedzieć jaka jest? Ja z kolei jestem piętnowana za to, że wyszłam za mąż za faceta z któym przeżyłam swój pierwszy raz, więc jak wkońcu? TO kobiety / mężczyźni powinni mieć porównanie przed ślubem czy nie?