Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi92

do fajnych panow kto chce mnie poznac?

Polecane posty

Gość blondi92

Hej jestem 19letnia nieśmiała albo ponoć bardzo ładna blondynka..ciągle jestem dziewica i chciałabym poznać pana który przeżyje ze mną ten pierwszy raz..to nie żart zależy mi by to był ktoś odpowiedzialny i przystojny a nie przypadkowy,..proszę chętnych o odzew

Gość blondi92
Studiuje w rzeszowie..ale mogę dojechać..tylko że jestem bardzo biedna dziewczyna:..chciałabym oddać się panu który również mi troszkę pomoże..bo chyba połączy nas coś czego nie da się wymazać z życia..jesteś przystojny i masz hojne serduszko?

Gość blondi92
Myślałam że napiszą tu mili dojrzali panowie widać się pomyliłam..i proszę nie pisać do mnie jak o prostytutce

A jak cię nazwać? Przecież chcesz zrobić z siebie prostytutkę doprawiając do tego ideologię.... A za kilka lat będziesz worem na spermę szukającym stabilizacji przy rówieśniku, którego oczywiście nie poinformujesz o swojej dziwkarskiej przeszłości. :D

Gość blondi92
Poprostu interesuje się seksem jestem zbyt nieśmiała w stosunku do obcych chłopaków więc chce poznać kogoś a potem mu się oddać..to moje życie..i proszę się nie podszywac

Gość ptasiek nastroszony
kastrat dorabia ideologie ruchac by chcial a placic czyli pomoc Dziewczynie niewinnej juz nie

Gość blondi92
Przepraszam ale nie interesuje mnie inna dziewczyna tylko moja sytuacja liczę że jeszcze napisze tu ktoś kogo szukam

Gość Radi23m
Blondi92 ja jestem zainteresowany. Chcialbym popisac na poziomie wiec moze podasz maila ?

Gość blondi92
Do radi miło mi..powiedz czy chcesz mnie poznać?tj pisałam chciałabym się oddać milemu dobremu chłopakowi który mi też troszkę pomoże chociaż by nie wiem kupując doladowanie bym mogła z nim pisać..możesz to spełnić?wiesz wygodniej będzie jak podam ci swój numer telefonu ale musisz mi odpisać czy serio jesteś chętny bo nie chce narazić się na głupie kawały