Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oOomadalenaoOo

szew mcdonalda

Polecane posty

czesc dziewczyny miala ktoras moze zakladany ten szew? ja w srode bede miala go zalozonego i troche sie boje. Jak sie czulyscie po zalozeniu ile dni w szpitalu bylyscie???

Gość uuullllaallaa
hej. Ja mialam zakladany w piatek 2 grudnia. W poniedzialek wypuscili mnie do domu. Tez sie strasznie denerwowalam przed bo sie naczytalam tutaj ze boli i wogole... Nie bolalo nic a nic... Zabieg mialam przed 11 a wieczorem juz moglam wstac do lazienki i sie umyc... Naprawde nie ma sie czym martwic...

Gość iuytry
u mnie jest szef macdonalda. Mam zniżki na hamburgery

Gość iuytry
sorry :P głupi żarcik :D

Gość uuullllaallaa
no tak plamienie jest normalne ale po 2 dniach przechodzi i jest naprawde skape.... Tego szwu wogole nie czuje... Tak jak by go wcale nie bylo.... Jedyne co to ostatnio jak wkladalam sobie globulke to czulam nitke w pochwie ale to normalne podobno,musi tam byc zeby pozniej mozna bylo za nia pociagnac....(tego sie boje)

Gość ja tez mama znizki
na hamburgery. fajnie,nie?

16 tc tylko ze u mnie wczesniejsza ciaza przedwczesnym porodem sie zakonczyla w 25 tc tylko ze spowodowane bylo zakazeniem a nie szyjka wiec troche sie dziwie czemu szew chce zalozyc

Gość uuullllaallaa
skoro bylo zakazenie to moze mialas rozwarcie? Ja sie nie znam... To moja pierwsza ciaza wiec nie mam doswiadczenia...

Gość uuullllaallaa
wspolczuje.... Ja caly czas sie zamartwiam czy wszystko jest w porzadku,czy dotrwam... Myslalam ze ciaza to taki piekny okres ale w moim przypadku to ciagly strach o dziecko o to czy bedzie zdrowe,czy uda mi sie donosic... Tak bym chciala zeby ten czas do terminu minal jak najszybciej i zeby sie wszystko dobrze skonczylo...

Gość uuullllaallaa
oj tak... Ja zaszlam w ciaze dopiero po roku od podjecia decyzji ze chcemy miec dziecko.... Wiec caly rok staran.... A mam dopiero 21lat wiec zdawac by sie moglo ze nie powinno byc z tym problemu.... I jeszcze teraz ciagle cos.....

ja tez mam 21 lat mi co prawda udalo sie szybko w pierwszej ciazy w 3 cyklu teraz za pierwszym razem ale mam kolezanki ktore ponad rok sie staraja wiec wiem jakie to trudne i stresujace

Gość uuullllaallaa
a to dziecko ktore urodzilas w 33tyg przezylo?

tak przezyło napisałam na końcu że ma już 5 lat :) jest zdrowym, silnym, mądrym i pięknym dzieckiem zresztą w linku chyba pierwszym ją mam :)

co do narkozy to nie panikuj to nic strasznego i ja osobiście ją wolałam niż zewnątrzoponowe bo przynajmniej nie wiesz co się wokół ciebie dzieje, szybko można wstać tylko niestety po narkozie jest trochę niedobrze :/ i ja dopiero doszłam do siebie jak zwróciłam wszystko co mi na żołądku leżało :)

Gość uuullllaallaa
to zycze jak najwiecej zdrowia dla cory! Narkoza to sie nie martw... Ja nawet nie pamietam kiedy mi sie oczy zamknely...a jak sie obudzisz to bedzie ci tak przyjemnie lekko... :)

Gość uuullllaallaa
nie zawsze... Z tym zwracaniem po narkozie to chyba zalezy od organizmu... Ja nie mialam zadnych skutkow ubocznych...bardzo dobrze sie czulam po... Jedyne co to jest sie spiacym no ale to oczywiste...