Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paplaaaa

zero seksu!

Polecane posty

Gość paplaaaa

jestem w 6 miesiacu ciazy(poczatek) i lekarz powiedzial ze do konca ciazy zero sexu... Masakra! Wiem ze to dla dobra dzidzi wiec dostosuje sie do tego bez warunkowo! To oczywiste! Ale jak ja to wytrzymam... Nie to zebym byla jakas sexoholiczka... Nic z tych rzeczy... Ale teraz jak jestem w ciazy to jakos czesciej niz zwykle mam na to ochote...moze dlatego ze mam w brzuszku chlopczyka... O matko! Jeszcze tyle czasu....

Gość po ma rań cza
chryste dziecko ile ty masz lat? dzidzia, brzuszek, chłopczyk Infantylna idiotka

Gość ptasiek nastroszony
OCHO JAKIEJS ZAKORKOWANEJ FEMINISTCE PRZESZKADZA SLOWNICTWO I TEMAT I WOGOLE TO DO CZEGO kOBIETA JEST STWORZONA PRZEZ nATURE

Gość brmxja
pomarańcza ty chyba nigdy nie zawędrowałeś do kategorii ciąża/poród/macierzyństwo im tak wszystkim potem na łeb odpierdala i tak piszą :D te dzieci je odmóżdżają. mam nadzieje że ja taka nigdy nie będę :o

Gość Herodus Maximus
no to masz pecha, tramwaj pełen, a ruchanko palcem w bucie. A dlaczego ci zabronił, ciąża to nie choroba, może jakiś popierdolony katolik.

Gość po ma rań cza
tam to się staram nie zapuszczać, bo apopleksji można dostać od nagromadzenia infantylizmu i kretynizmu mamusiek

Gość paplaaaa
skoro was nie interesuje ten temat i wkurza was slownictwo przyszlych mam... To poprostu radze nie wchodzic na takie tematy i nie bedziecie musialy sie nie potrzebnie denerwowac... No problem... Nie uwarzam zeby slowa dzidzia,brzuszek i chlopczyk byly przeznaczone tylko dla dzieci....

Gość po ma rań cza
skoro się udziela na publicznym forum to musi się liczyć z tym, że ktoś jej prawdę w oczy powie

Gość paplaaaa
do herodus maximus: ciaza zagrozona.... dlatego mi zabronil...

Gość paplaaaa
rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie i kazdy ma prawo je wypowiedziec ale nie rozumiem po co wypowiadac sie na tematy ktore was nie interesuja i wkurzaja przede wszystkim... Przeciez mozecie je omijac szerokim lukiem...

Gość Herodus Maximus
trzeba było w pierszym poście napisać, że ciąża zagrożona to by była całkiem inna gadka, a tak myslisz, że my duchy święte by wiedzieć, o czym ty myślisz. Mam dwoje dzieci i nie było takich problemów, no z czasem jazda pod górkę.

Gość prawiczek 30
Ja 30 lat wytrzymalem, to nic trudnego 🖐️.

Gość paplaaaa
no jak sie nie zacznie to moze latwiej wytrzymac ale jak juz sie zacznie to juz nie jest tak latwo... Przerabane...