Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jul.kaaa

czy można zmienić pierwsze [i drugie. trzecie. czwarte...] wrażenie?

Polecane posty

Gość jul.kaaa

mam problem. a w zasadzie całe mnóstwo problemów. nabawiłam się nie tak dawno temu depresji, a że kiepska jestem w radzeniu sobie z emocjami, zaczęłam topić smutki w alkoholu. nie wydawało mi się początkowo, żeby coś było nie tak. ot, spotykałam się ze znajomymi, szłam do knajpy, piłam pare piw, nie myślałam o problemach. niestety, problem miałam, i chociaż jestem na dobrej drodze do wyprostowania mojego życia, dalej muszę się z nim borykać. ale nie w tej kwestii chciałam poznać Wasze zdanie. jest ktoś, na kim w między czasie zaczęło mi zależeć. po raz pierwszy od bardzo, bardzo dawna. nie znamy się za dobrze, ale zawsze przeprowadzimy przyjacielską pogawędke. wydaje mi się, że mnie lubi. i tu pojawia się problem. bo kto wziąłby pod uwagę choćby umówienie się z laską, która ma ewidentny problem z ilością wypijanego alkoholu, i przy okazji za dużo wtedy mówi. eh jestem całkiem niegłupią osobą, po prostu w którymś tam momencie się pogubiłam. myślicie, że jest jakakolwiek szansa, żeby zatrzeć to kiepskie wrażenie? zaczynając od nie popełniania więcej tych samych błędów, to oczywiste...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować