Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DukaNowa:)

Dieta Dukana

Polecane posty

Gość DukaNowa:)

kto się ze mną odchudza? Chcę zrzucic parę kilo do sylwestra. Mam za sobą 5 dni uderzeniowej, jutro zaczynam II fazę. Byłam na innym forum, ale ono wygasło :( Ćwiczenia: na brzuch i na szczupłe uda. Ktoś ze mną?

Gość 123 próba nika
Pełna podziwu jestem. Ja szybko się zniechęcam. Jedyny dla mnie ratunek to dużo ruchu. Teraz nic nie robię- nie mogę. Siedzę i tyję. Słodycze lubię niestety. Napiszcie proszę co konkretnie jadłyście w pierwszej fazie Dukana. Wiem że nie węgle.

Gość agnieszka47
To ja też będę zaglądać, staram się dukać, ale nie bardzo mi wychodzi :( szybko sie zniechęcam, ale od jutra znów próbuję. A jak w święta? też będziecie z dukanem?

hej dziewczyny, Schudłam 2,5kg! Jeżeli chodzi o święta, to mam zamiar jeśc w miarę "normalnie", ale nie będę jeśc słodyczy. Rano na śniadanie zjadłam jajecznicę z pomidorem:P W sobotę kolejne ważenie.

123 próba nika Ja też bardzo lubię słodycze, pierwsze 2 dni to był dla mnie koszmar. Ale teraz już mnie nie ciągnie do słodkiego:) Jak mam ochotę to robię sobie galaretkę Dukana.

Gość 123próba nika
Najlepiej brzmi dla mnie galaretka Dukanowa. Co to za cudo? Nie znam. Ja jadę do rodziny na święta i już się boję, że usłyszę -jak dobrze wyglądasz kochanie! Mam 166cm i 63,5 kg. Wszystko idzie mi w brzuch.

Gość frefreferfC
ja galaretkę robię np z herbatek owocowych albo z coli light,wystarczy tylko żelatyna ;]

Gość ona_na_diecie
Świetną dietę wybrałyście :) ja schudłam już na niej 30 kg, jeszcze 5 i 3 faza, choć chyba skusze się na nią już na święta ;) wg rankingu na http://www.rankingdiety.pl/ - dieta Dukana jest na I miejscu :) i bardzo mnie to cieszy :) pozdrawiam, i powodzenia w dukaniu ;]

Gość nie mieszkam w pol-sce
co myslicie o restauracjach japonskich w Dukanie? oczywiscie bez ryzu!!mysle o zupie, salatce z kapusty i sahimi (samych kawalkach ryby)i w fazie PL

Gość 123 próba nika
Galaretki z herbatek owocowych i coli- super! strasznie pomysłwe jesteście:). Ja zeszłam z węglowodanów ale cierpię okrutnie. Wypiłam herbatę z miodem. Wiem, że to KARALNE ale cóż. Trzymam za was kciuki. Lubię czytać o sukcesach innych- mobilizuje mnie to bardzo.

ona_na_diecie gratuluję ! mi się udało na Dukanie zrzucic 20kg i potrzebuję jeszcze 10, pewnie dawno bym osiagnela swoj cel, ale sie zapuscilam ostatnio :P tylko na diecie Dukana udalo mi sie tyle schudnac i nie ma mowy o efekcie jojo :P Ach a wczoraj mialam maly grzech, zjadlam placka ziemniaczanego, no. Nie moglam sie powstrzymac, ale sie nie zalamalam, trzymam dalej:D pozdrawiam :)

Gość ona_na_diecie
Dzięki :) nie wyobrażam sobie innej diety :) Dukan jest de best :) w we wrocławiu będą otwierać dukanową restaurację, ale fajnie ;] http://www.dieta-dukan.pl/catering-na-diecie/ nie jestem z wrocławia, ale nie mam daleko ;) już się cieszę ;] a te placki ;> idź i nie grzesz więcej :P

mmm szkoda, że mieszkam daleko od Wroclawia :( chętnie bym się wybrała, może za jakis czas powstanie wiecej takich restauracji :) dziś 8 dzień na Dukanie, w sobotę ważenie, nie mogę się doczekac :D

1,5kg w dół... W sumie mam za sobą 4kg w 10 dni, więc jestem bardzo zadowolona :D Przechodzę na system 1/1, bo chyba czegoś dostanę bez tych warzyw :D