Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiam wszystkich polaców

za chwilę pamiętniki z wakacji! kafeteiro oglądajmy to razem

Polecane posty

Gość pozdrawiam wszystkich polaców

zróbmy se godzinke przerwy od kompa i zasiądżmy do tegoż serialu :)

Gość ghjdgtjnghkmh
jak się skończył odcinek gdzie były 3 dziewczyny, i dwie były o siebie zazdrosne, bo się nie lubiły ??? i było 3 gości, co pojechali wyrywać laski, poznali 3 dziewczyny, a jeden się zakochał, po czym jeden z jego kolegów chciał mu ją odbić ???

Gość historykk
wy tak na serio??? Co wy widzicie w tym gównie,bo inaczej tego sie nie da nazwac... Ja się kompletnie załamałam. ZDaje mi się, że rezyser czy tam scenarzysta nabija sie z tych historii. Przystojny Arek ( czyt. nalany na twarzy basior, cały czerwony, z tak tępym wyrazem twarzy ze przy nimJaś fasola to intelektualista, idzie na zaryw, gdzie spotyka piękną Monikę ( kolejna tandetna zdzira pomalowana na wszystkie kolory tęczy). Potem ida razem na dyskotekę... i powstaje problem niczym z trudnych spraw... Czy Monika da się chwycic za tyłek za pierwszym raze, czy moze drugim???? Może powinna byc opcja, zeby widzowie mogli glosowac i wygrac tostera albo robot kuchenny?

Gość patrzę i oczom nie wierzę
Nie opuszcza mnie uczucie zażenowania, na myśl, że ktokolwiek może to gówno oglądać. Niestety "serial" ten ma szaloną oglądalność i to jest tak naprawdę smutne

Gość drogie tanie
Ludzie którzy grają w tym filmie są z wroclawia u mnie w szkole to gra pół klasy a film ? wstyd oglądac

Gość irtwouiretoi
hahaha takiej zenady to juz dawno nie bylo w tv