Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusiaaaaaa

tabletki/ ciaza ?

Polecane posty

Gość Milusiaaaaaa

Cześć kochane! Postaram sie wszystko jasno opisać ;) od 2 miesiecy przyjmuję rigevidon , zdazyła mi sie pomyłka i drugie opakowanie zaczełam 7 nie 8 dnia przerwy . Potem po kilku dniach kochałam sie bez zabezpieczenia z moim lubym teraz niby dostałam okres ale jakis słaby wrecz az mnie to zdziwiło takie wieksze plamienie dzis powinien byc 5 dzien , juz 2,3 niewiele było. W czasie 7 dniowej przerwy dokładnie 2 dnia gdy wystapił niby okres, zazyłam ketanol z powodu bólu kregosłupa czy osłabił on działanie tabletek? No i własnie wczoraj znowu kochałam sie bez zabezpieczenia jest to 6 dzien przerwy . czy jest mozliwa ciaza wczesniej lub teraz? Aktualnie wrociłam do domu i pobolewa mnie podbrzusze i jakby małe plamienie nie wiem czy to resztki tamtego czy cos.. prosze o rady, i pomocne komentarze ;) jakbym czegos nie dopisała pytajcie

nie wydłużyłaś przerwy tylko niechcący ją skróciłaś,to nie obniży działania tabletek, ketonal też nie wpływa na tabletki, a okres jest skąpy właśnie dlatego że bierzesz hormony - to jest sztuczne krwawienie spowodowane odstawieniem tabletek na czas 7 dniowej przerwy więc może wyglądać inaczej niż normalny okres nie ma sie czym martwić

Gość Milusiaaaaaa
dziekuje;) bo wlasnie z tym ketonalem rozne opinie krążą;) a jakby była dzidzia to bym nie płakała..;)

Gość Milusiaaaaaa
kolejny dzien z bólem podbrzusza i doszły piersi. Kregosłup tez od wczoraj daje popalic nie mam pojecia dlaczego? nigdy po ' okresie' tak nie miałam..