Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaniesznaaaaa

eh te prezenty , pomóżcie brak kasy

Polecane posty

Gość kaniesznaaaaa

mój facet zarabia, ja niestety nie bo studiuje na stypendium się nie łapie, a pracy dodatkowej nie mogę znaleźć jakoś nie mam szczęścia... on kupuje mi fajny prezent a ja biedna nie mam kasy żeby coś mu kupić może wystrugam kilka groszy.. ale nie chce kupic jakiegoś dziadostwa podczas gdy on kupuje mi prezent dobrej jakości...wiem,że prezenty się nie liczą jednak jest mi trochę głupio i źle z tym, on mówi ze jak bede zarabiać to też będę mu kupować fajne prezenty i to rozumie, jednak mi ciągle jest przykro..

Gość jak zwyej
pani ciapata ma sto procent racji

Gość malakotka
Większy problem: CO? Wymyślam prezenty (bardzo małe drobiazgi) dla dwóch pań w średnim wieku, z którymi spotkam się w Wigilię, a znamy sie bardzo mało. Taki miły geścik tylko...

Gość kaniesznaaaaa
racja racja, teraz już za późno... teraz po 1 zł odłożę jakieś 22-23 zł...ma ktos jakieś pomysły

A ja nie zgadzam się z Panią Ciapatą. Bo spójrzcie, gdyby odkładała 1 zł codziennie to ma 365 zł na prezent. Na gwiazdkę. Ok. Ale są jeszcze urodziny, mikołajki... Hmm w takim razie musialaby odkładac 3 zł codziennie co daje 90 zł miesięcznie. Jak na osobę niepracującą to sporo.

Gość kaniesznaaaaa
Emanująca ok racja ;p czy ktoś ma jednak pomysły na któe nie jest za póżno ;P

Gość sdfghjkjghgfdfdf
fajne bokserki to zly prezent? widzialam dzisiaj fajne w reserved, dobrej jakosci, z gruba guma w pasie, z johnym bravo :D:D

Gość kaniesznaaaaa
to śmieszne ale pewnie 30 zł malusiooo. mam jeszcze inne wydatki;< co za porażka...

Gość kaniesznaaaaa
upup

Gość kaniesznaaaaa
wiesz też miałąm taki pomysł tylko usze foto sobie z nim łądne zrobić chyba nie zdąże do świąt.bo się nie zobaczymy. a chce zeby było jakies artystyczne bo te co mamy sa takieu zwykłe.