Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolontariuszka

Coraz więcej nakarmionych psiaków ALE

Polecane posty

Gość Flavio Briatore 340
wytłumaczyłem powyżej, kretynko bez zmysłu artystycznego. a czego tu byc pewnym??? to się qrwa normalnie da policzyć, ale ty masz pusty łeb i dlatego trzeba urządzić akcję, żeby ludzie klikali na twój rozum, barani łbie

O matko, idiota. Moze tego czy na jednego psa jest na pewno 6000 tys? A wiesz, ze myslenie nie boli? Ale u Ciebie to widac wszystko lezy jak leci :D

Gość Flavio Briatore 340
6 milionów. to sobie klikajcie kurwy 🖐️

Taa, ciekawe skad z 6tys Ci sie wytrzasnelo 6milionow. Ciebie to w tym gimnazjum chyba niczego nie ucza madrego.

Karmie codziennie :) Troszke malo czasu nam zostało, ale miejmy nadzieje,ze nakarmimy duzo pieskow :) Ja was nie rozumiem ludzie, jak tak mozna pisac pff...myslec?! Zeby tak zawistnym byc? To sa zwierzeta tez czuja. Trudno trafily do schroniska(pewnie tacy ludzie jak wy nie umieja kochac i nudza sie "zabawka" i je oddaja) , trzeba im pomoc. Tak jak macie je w domu, to jest super i cacy, ale zeby pomoc bezinteresownie (przeciez to nic nie kosztuje, a zajmuje 10 sekund) psu z schroniska to juz bee. Leczcie sie ludzie, bo moze nie jest jeszcze za pozno!!!

Gość kliknęłam już
Chodzi o nakarmienie jak najwięcej piesków, wiadomo że nie uda się wszystkich. Jakie WIADOMO?????????? W zeszłym roku jakoś WSZYSTKIE zostały nakarmione. Nie ściemniaj, że to niemożliwe :o