Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiazklanuuu

JAKIE FUNKCJE MA FACEBOOK?????????Nie znam sie na tym.

Polecane posty

Gość rysiazklanuuu

oprócz dodawania znajomych, zapisywania sie do klasy, dodawania zainteresowan, ulubionych filmów, ksiazek, gier??? Nie mam pojecia o tym, dlatego pytam.

Gość rysiazklanuuu
up

Gość oi oi poi
moze sie subskrybowac na konkretne strony uwazaj czasem jak zrobisz czegos "like" to bedzie to chodzic za toba i posty beda sie pojawiac co jakis czas np. podobno Coca-Cola ma 38 mln "like" :D :O ale ja to sa powazne rzeczy to ok, jak np. dodalm sie do zrzeszenia (czegos w czym jestem zainteresowana) i na biezaco dostaje informacje co jest fajne mozesz wchodzic na czat ze znajomymi i rozmawiasz prywatnie, mozez prywatnie przesylac im wiadomosci i pliki (praktycznie coraz rzadziej uzywam maila, bo to zastepuje te funkcje) poza tym mozesz sciagac mase roznych aplikacji, gier

Gość berdaaa24
dla jełopów

Gość historykk
oglupiania ludzi....

Gość oi oi poi
wiedzialam, ze pojawia sie tutaj takie komentarze, ze to dla jelopow :D ja mysle ze najczesciej pisza to ludzie ktorym sie w zyciu nie pwoiodlo i boja sie ze to wyjdzie na facebooku :P ? nie wiem..moze nie maja grona znajomych? to calkiem prakytczna rzecz, ma mnostwo zalet - oczywiscie ma tez minusy - sprawy dotyczace prywatnosci panie Zuckerberg troche pan przegial z Beaconem! ;)

Gość historykk
Ja strasznie nie lubię tego kretyńskie "Lubię to". Już niestety na filmwebie zaczęli to uzywac. Moim zdaniem narzędzie dla przygłupów. nieraz czytam recenzję filmu, pod spodem "lubię to"... I myślę, o co komus chodziło? Lubi film, krytyczna recenzję, czy kurwa co?

Gość rysiazklanuuu
no wlasnie o co chodzi z tymi subskrypcjami stron??? Jak moge tego dokonac, jesli np podoba mi sie jakas strona lub kanal na youtube?

Gość rysiazklanuuu
przepraszam za tak banalne pytania,ale pracuje i nie mam czasu na siedzenie i zaglebianie sie w tajniki fb :) dziekuje z góry

Gość oi oi poi
historyk no czasem faktycznie jest z tym zamieszania ale to troche podobnie jak na youtube ogladasz liczbe like i dislike i sie zastanwiasz czy luddzie mieli na mysli tresc filmiku, czy tego co pwoedzial prezenter w tv, czy moze nie pdoba im sie ze ktos w ogole zaladowal taki beznadziejny filmik?

Gość oi oi poi
rysiazklanu dokladnie to nie wiem ,ale subskrybowanie kanal z yuotube nie powinno byc trudne ja akurat jestem zapisana tylko do zrzeszenia uniwersyteckiego (po prostu ichh dodalam) i jak sie cos dzieje (np. jakies spotkanie) dostje posty o tym informujace na konkretnej stronie ktora jestes zainteresowana powinna byc jakas opcja dodania