Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna?????? doradźcie

co o tym sadzicie???

Polecane posty

no wiec jest tak mam dziecko spotykam sie z facetem ktorego znam juz 10 lat uczylismy sie razem itp ale od dwoch lat sie spotykamy to nie jest jego dziecko na poczatku spotykalismy sie powiem wam szczeze na sex to byl zwiazek bez zobowiazan ale potem ja chcialam czegos wiecej uczuc zycia razem we trojke ale on nie on mowil ze to za wczesnie dla niego wiec przestalam sie z nim spotykac kilka miesiecy sie nie widzielismy akurat byl taki okres ze stracilam prace i wtedy on znoe sie odezwal zaproponowal mi wyjazd za granice na kilka miesiecy no i wyjechalismy moj syn zostal z moja mama po dwoch miesiacach wrocilismy on w czasie gdy bylismy za granica traktowal mnie cudownie jak swoja kobiete troszczyl sie o mnie nawet wyznal mi milosc powiedzial ze chce ze mna byc ale wrocilismy ja do siebie on do siebie od kiedy wrocilismy on nie powiedzial ze mnie kocha jedynie potrafil to napisac w smsie ale niestety ja go pokochalam szczeze i naprawde zrobilabym wszystko a napewno duzo gdyby on mnie naprawde kochal bo widzicie gdy bylismy tam przytulal mnie dawal buziaki przy wszystkich a tu gdzie sa znajomi i wogole ludzi ktorych znamy tylko z widzenia to nawet nie poda mi reki chodz i tak ciagle spotykac sie chce wieczorami jedziemy do niego na kilka godzin lub wyjdziemy gdzies szybko cos zjemy wracamy do domu sex i odwozi mnie powiedzialam mu ze go kocham ze widze ze sie mnie wstydzi mnie i mojego syna nie pyta o niego nic nie chce mnie przytulac przy kims on mowi ze to nie tak ze on nie wie jak ma zrobic zeby bylo dobrze ze mu zalezy na mnie i ze moje dziecko mu nie przeszkadza ze on narazie nic nie ma ze moze wyjedziemy za granice jeszcze raz i ze stworzymy wrunki dla naszego zwiazku. jestem naiwna dzis to ja zapytala sie czy sie spotkamy zbyl mnie powiedzial ze dzis jednak nie moze zadzwonil powiedzial to i jeszcze ze potem porozmawiamy bo wlasnie jedzie do domu czekalam napisalam wiadomosc :: dzieki ze sie odezwales ale nie odpisal jestem pewna naprawde pewna ze jutro sie odezwie na 100% i bedzie chcial sie spotkac a dzisiejsze milczenie jakos bedzie tlumaczyl powiedzcie jestem naiwna mu chodzi tylko o sex prawda??? aj sie zakochalam i chciualabym z nim byc bo go kocham ale powinnam mu[powiedziec zegnaj prawda?? znalesc kogos kto pokocha mnie i moje dziecko

troche sie rozpisalam ALE MAM NADZIEJE ZE KTOS TO PRZECZYTA I POWIE MI CZY DOBRZE MYSLE ? CZY MAM TAK ZROBIC > DAC SOBIE Z NIM SPOKOJ?

Gość nie mowcie zonie , bo
daj sobie z nim spokoj.Wstydzi sie , ze spotyka sie z kobieta z przychowkiem. Nie chce sie tym afiszowac, pokazywac, ze cos go wiecej z Toba laczy. Nic z tego nie bedzie.

wiem ze masz racje ale jest mi tak przykro :( myslalam ze po tym jak mi powiedzial ze kocha i ze jak ja tez poczulam to samo to bedzie cudownie najgorsze jest to ze on wie ze jestem szczeze mowiac naiwna i bedzie to chcial wykorzystac probujac nabierac mnie na swoje slodkie slowka no ale zycie trzeba cwiczyc silna wole musze myslec przedewszystkim o dziecko a ono nie jest powodem do wstydu jest moja najwieksza radoscia jaka do tej pory doswiadczylam w zyciu dziekuje za odp :)

Gość nie mowcie zonie , bo
masz swoj los we wlasnych rekach.Od Ciebie zalezy, czy umiejetnie nim pokierujesz .Musisz byc w dwojnasob odpowiedzialna.Masz dziecko. Na swiecie sa mezczyni , ktorzy w samotnej mamie zobacza, silna kobiete.Ona nie ma sie za kim schowac.Musi walczyc z zyciem sama. Musi byc silna.A to zasluguje na szacunek i uznanie. Wymagaj tego dla siebie.Nie spuszczaj z tonu i nie godz sie na polsrodki. Bedzie dobrze . Pozdrawiam Cie.

mam nadzieje ze trafie wlasnie na takiego badz on trafi na mnie :) ciezko isc przez zycie samej nie tylko mowie to w imieniu samotnej matki ale i samotnej kobiety

Gość z dzieckiem
zostaw go jak najpredzej szacunek do siebie jest najwazniejszy. glowa do gory jeszcze spotkasz tego ktory oszaleje na waszym punkcie wiem z wlasnego doswiadczenia powodzenia