Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myyoungface

On mnie unika-czy to coś innego?

Polecane posty

Gość zal
a ile ty masz lat ??????? 15??? :) i odpusc jak ma zone bo jak ma zone moze dzieci itd nie masz chyba wyobrazni

Gość myyoungface
nie mam 15 lat, wyobraźnię mam, tylko pogubiłam się w tym

Gość jak dzieci hahahaha
A skąd wiesz że to zona może kuzynka albo siostra, albo ogólnie ktoś z rodziny,bo raczej z kolesiem jest coś nie tak Po tym co piszesz wybacz, ale ja bym z takim kolesiem dała sobie spokój, bo takie podchody i okazje owszem miałam ale w gimnazjum , liceum, na studiach już nie i w dorosłym życiu tym bardziej

Gość myyoungface
jestem pewna, że to jest jego zona

Gość zal
no to w takim razie 16 po pierwsze : z gosciem naprawde musi byc cos nie w porzadku bo dziwne ma jakies zachowanie po drugie: daj spokoj jak ma zone po trzecie z twoja glowa tez jest cos nie wporzadku bo skoro nie jestes jakas malolata ktora bawi sie w jakies podchody to nie rozumiem pomijajac juz to ze ma zone dlaczego nie podejdziesz i zwyczajnie nie zagadasz??? masakra!!!!!!!

Gość myyoungface
wiesz nie podejdę i nie zagadam , bo szanuje to ze ma żone, a to co się dzieje między nami to albo cos z tego bedzie albo nie, wierze w przeznaczenie, co ma byc to bedzie

Gość zal
jestes pewna ze ma zone i jeszcze bierzesz go pod uwage?? no to w takim razie jestes egoistka ktora nie ma za grosz empatii w sobie!

Gość jak dzieci hahahaha
Pracujecie razem, mieszkacie w tym samym miejscu? Tak samo on jest pewny że ten koleś z którym sie obciskiwałaś to twój fagas tak nie jest tak samo może być z jego zoną Ale tak jak ci napisałam z kolesiem jest coś nie tak i zdaj się nie za dużo tracisz, może nawet cie kocha, ale po za pierwszym wrażeniem drugie już go przekreśla i on o tym wie ma co z głową albo jest prawiczkiem

Gość myyoungface
mieszkamy parę km od siebie, jestem pewna , ze ma żone , byliśmy kiedyś na jednej imprezie i to było wtedy , ja tańczyłam z facetem , a n ze swoją żoną, obok siebie, i gdy piosenka sie skończyła, to on widział , jak przytulam sie z tym facetem i od tego czasu sie nie widujemy

Gość zal
on juz znalazl przeznaczenie swoje a ty chcesz wejsc im w parade zal mi ciebie jaka jestes egoistka mam nadzieje ze on nie zwroci na ciebie uwagi

Gość myyoungface
stał na wprost i patrzył

Gość jak dzieci hahahaha
To tez niczemu nie świadczy ty byłaś z osoba towarzyszącą on też Ty się obciskiwałaś sorry przytulałaś on nie to prędzej bym powiedziała jak bym to widziała że to ty masz męża albo chłopaka on po prostu nie przyszedł sam

Gość jak dzieci hahahaha
parę km od siebie i to wszystko nie no to musi być jakaś prowokacja

Gość myyoungface
na bank ma żonę

Gość myyoungface
mozecie nie wierzyć, napisze tylko, ze jest ode mnie starszy 10 lat

Gość myyoungface
jak już napisałam wczesniej, bedzie co ma byc, ciekawilo mnie wasze zdanie na temat tego, dlaczego on sie tak zachowuje, czy unika,i chce zapomniec, czy zrozumiał, ze ma fajna zone, czy ja go uraziłam... tylko tyle, kiedys byl tu taki watek o zapominaniu, ja tez chce zapomniec, powinno sie udac

Gość myyoungface
dzieki za wszystkie wypowiedzi, a co do jednej, to mam meża, a czy tamten o tym wie, to nie wiem , pozdrawiam,mam 34 lata, może jestem głupia, ale miłosć czy też namietnosc nie wybiera

Gość własnie///.
tak mi się wydawał,ale zgadzam sie zTobą w 100% nie wybiera