Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że....

ile się chudnie dziennie lub tygodniowo przy diecie 1000 kal ?

Polecane posty

Gość a ja myślę, że....

nie ćwicząc prowadząc siedzący tryb życia ?

Gość nic nie schudniesz
a raczej nie utyjesz i zostaniesz przy wadze której jesteś

Gość a ja myślę, że....
ale jeśli zapotrzebowanie jest na 1500-2000 kal. to jednak jedząc mniej powinno się chyba schudnąć ?

Gość historykk
to jakie masz zapotrzebowanie, 1500 czy 2000 ? Dieta 1000 to i tak za mało. Jedni na niej chudną, inni wcale. Coi co nie chudna robią trgiczny bład- zamiast zwiększysc ilosc kalorii ja obnizają. chudną nieco, potem nie wytrzymija, i jo-jo.

Gość już schudłam
Przy diecie 1200kal. (bez rygorystycznego liczenia i z grzeszkami od czasu do czasu) chudłam ok. 1 kg tygodniowo. Z tym, że trochę się ruszałam - po godzinie szybkiego marszu 2 razy w tygodniu, 1 raz w tygodniu aerobik lub siłownia, lub basen.

Gość a ja myślę, że....
oczywiście pytam teoretycznie nie znaczy że siedzę cały czas bo sprzątam, piorę gotuję, prasuje, idę z dzieckiem do szkoły i po nie z powrotem itp. tylko, że nie ćwiczę i nie uprawiam żadnego sportu

Gość e45gwretndsfg
a ja myślę, że.... oczywiście pytam teoretycznie nie znaczy że siedzę cały czas bo sprzątam, piorę gotuję, prasuje, idę z dzieckiem do szkoły i po nie z powrotem itp. tylko, że nie ćwiczę i nie uprawiam żadnego sportu Takie czynności to raczej nie spowodują że schudniesz, może i się męczysz, ale tkanki tłuszczowej przy tym nie stracisz.

bardzo ciężko odpowiedzieć na to pytanie... jeśli masz 15kg do zrzucenia, a jesz w ciągu dnia sporo, to dieta 1000kcal, nawet bez ruchu po tygodniu powinna dać jakieś efekty. jeśli jednak ważysz 45kg i chcesz schudnąć 3kg (bo masz jakąś manię), to może nie być łatwo! oczywiście każdy organizm reaguje inaczej. ja schudłam samą dietą 15ka w 3 m-ce. nie głodziłam się, tylko jadłam zdrowo- zero cukru (słodyczy, napojów), mięso gotowane i pieczone, naturalne jogurty,ciemne pieczywo, warzywa i owoce bez ograniczeń. dodatkowych ćwiczeń nie robiłam. dziś po 3 latach od schudnięcia przybyło mi 4 kg, więc i tak schudłam 11kg :)

Gość a ja myślę, że....
moja sąsiadka ograniczyła jedzenie i bez ćwiczeń sporo schudła więc może to zależy od organizmu

Gość leokadialodzia
to jest bardzo skuteczna dieta. ale może nie byc jakiegoś stałego i systematycznego ubytku wagi, np 2- 3 tyg niby nic się nie dzieje, a później prawie od razu kilka kilo. nikt ci nie wywróży

Gość leokadialodzia
dodam, że jestem szczupła, więc da się schudnąć nawet jak się nie ma nadwagi tylko kuku na muniu