Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana912675

czy jednak jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość zalamana912675

w nocy 8/9 sierpnia miałam odbyłam ostatni stosunek. Po 46 godzinach wzięłam escapelle. Zarówno po 7,14, 28 dniach od stosunku robiłam test ciążowy- wynik negatywny. Od ostatniego stosunku miałam cztery miesiączki ale nieregularne bo co 25,21,18,14 dniach. Krwawienie było skąpe, momentami brązowe. Wczesniej okres miałam co 25 dni a trwał 5 dni. Teraz mija 4 miesiąc od potencjalnego zapłodnienia. Nie mam miesiączki, bolą mnie piersi, często oddaję mocz, boli mnie kręgosłup, powiększył mi się brzuch.Zrobiłam test- wynik negatywny. Czy ja jesnak jestem w ciąży?

Gość ja najpierw sie zareczylad
To jakaś prowokacja? Jakbyś zaszła w ciaże w połowie sierpnia,byłabyś już prawie w 20tc- wtedy już czasem możesz poczuć ruchy,poznać płeć. No i brzuch byłby zdecydowanie ciążowy.

Gość zalamana912675
jestem osobą dość otyłą. w ciągu ostatnich dwóch tygodni powiększył mi się brzuch. przez pierwsze 3 miesiące po stosunku wszystko było ok. teraz znacznie spóźnia mi się okres, te objawy..zrobiłam test - wynik negatywny. Z tego co czytam na forach podobno w czwartym miesiący test może już nie wykazać ciąży bo czynnik zmniejsza się od 3 miesiąca. Chwilami boli mnie podbrzusze, nie wiem co o tym myśleć. oczywiście pójdę do lekarza ale najwcześniej za 2tygodnie, na prywatną wizytę mnie nie stać..

Gość PannaLL
Przecież robiłaś wcześniej testy i każdy był negatywny. Nie wkręcaj sobie ciąży bo w tym przypadku to raczej nie jest możliwe.

Gość różooowa
witajcie dziewczyny! Pisze tutaj ponieważ mam problem o ile tak go mogę nazwać. Mianowicie, ostatnio z partnerem współżyliśmy, sperma że tak powiem dostała się do środka ;/ jestem dzień przed okresem i ani widu ani słychu go... Zawsze z tydz przed @ bolał mnie okropnie brzuch, teraz nic.. Współżylismy z chłopakiem 5 grudnia... Moj pierwszy dzień okresu w listopadzie to 15, tak samo powinien nadejść 15.12. Dodam że okres mam przez bite 7 dni;/ mam przez od przedwczoraj mierzę temperature, w poniedziełek wynosiła 36,8 wczoraj 37, dzisiaj 37... Czy mozliwe że jestem w ciązy??? oczywiscie chce wykonać test, ale najpierw proszę o porade Was. Liczę na szybką odpowiedź

Gość no ro to
pomiar temp. nic nie warty. Trzeba mierzyć cały cykl. A o jakiej porze mierzysz? Jedyna rada idź po test.

Gość różooowa
zazwyczaj mnierze rano i wieczorem.. dziękuję ze w ogóle odpisałaś :)

Gość no ro to
temp. powinno się mierzyć zawsze o tej samej porze -rano przed wstaniem z łóżka. wieczorna odpada. Aha i zawsze w tym samym miejscu -czyli np. w pochwie.

Gość różooowa
dziękuję, będe o tym pamiętać i bede sie do tego stosować :) dzięki wielkie :**

Gość trosdae
różooowa - wtedy miałaś dni niepłodne, 14 dni przed miesiączką to dni neipłodne, na pewno to nie ciążą, a okres może spóźnić się i o5 dni

Gość trosdae
zalamana912675 - wybierz się do lekarza, zrobi Ci USG i będzie wiadomo

Gość różooowa
tylko ze nigdy mi sie nie spóźniał ;/

Gość trosdae
różooowa - czasami się spóźnia

Gość kasia2121
9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy?

Gość glorrrcia
Na test za wcześnie, wiarygodny będzie dopiero po ok tygodniu/dwóch od stosunku. Prawdopodobieństwo nikłe, jednak różne rzeczy się zdarzają. Pamiętaj w takich sytuacjach o tabletkach 72h po