Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassiuniaa

Mój mąż mnie zdradza

Polecane posty

Gość Kassiuniaa

Witam, jestem z mężem 2 lata po slubie ale już dawno zaczęło się psuć. Mianowicie mój mąż mnie zdradza!!! Gdy ja jestem w pracy on siedzi na czacie!!! podrywa różne laski, nie raz do nich pisałam mając nr z jego fona, że to facet który szuka przygód ale co mi to da? Przecież te kobiety nawet nie wiedzą czasem że on ma żonę!!! Mój mąż to typowy "KURWISZONNNNN" bo jak nazac faceta ktory sie puszcza na prawo i lewo??? Mam dość choć go kocham ale wiem co robi..... brak mi sił........... pomóżcie! Kasia Wlkp

Gość widziały gały co brały
a przed ślubem był wzorem cnót, prawda? :D rozwiedź się, szkoda życia

Gość Kassiuniaa
Niestety nie był wzorem tylko ja byłam slepa!!

Gość owca gabi
To gratuluję ostrości widzenia ;)

Gość widziały gały co brały
to się rozwiedź, w czym problem?

to czemu sie nie rozwiedziesz? jesli sie nie rozwodzisz to znaczy ze ci ta sytuacja pasuje

Gość Kassiuniaa
Nie pasuje tylko że byłby to mój kolejny rozwód przez to samo!!! Poza tym najpierw mu to muszę udowodnic znając mojego męza zrobi wszystko by to była moja wina!!!! ehh..........

Gość owca gabi
ooooo, nie dość, ze ślepa, to jeszcze głupia :)

nie musisz niczego udowadniac - jesli sie nie rozwodzisz = pasuje ci to i nie marudz;-) a skoro to juz drugi raz widac nie potrafisz sobie meza wybrac - moze sprobuj wiec pobyc sama, hm?;-)

Gość Kassiuniaa
ROR ciekawa Twoja mądrość!!!, co z tego że drugi mąż?? to tylko znaczy że wszyscy faceci są tacy sami!! zdradzają na każdym kroku!!!!!!!!!!!!!

Gość Kassiuniaa
Poza tym sama byłam przez 5 lat!!!

Gość owca gabi
Ale nie zmądrzałaś przez ten czas ani trochę, hi, hi..... :))))

Gość Szymuś
jak to kurwa ? Nie wiedziałaś kogo bierzesz za męża ? Zaraz zaraz, coś tam napisałaś, że wiedziałaś. To w takim razie Ty jebnięta jesteś. Chociaż wiesz, są takie kobiety, które mają mężów pedałów. Wcale im nie przeszkadza, że na kochanków wybierają mężczyzn.

"Kassiuniaa ROR ciekawa Twoja mądrość!!!, co z tego że drugi mąż?? to tylko znaczy że wszyscy faceci są tacy sami!! zdradzają na każdym kroku!!!!!!!!!!!!!" nie - to tylko oznacza ze takich sobie za mezow wybierasz/maja u ciebie najwieksze sznase;-))

Gość nie gadaj nawet
mysle ze czesc winy lezy po twojej stronie lecisz na takich facetow nie wybierasz spokojnych tylko niegrzecznych i jestes prawdziwa fajtlapa i daJESZ SOBIE wlazic na glowe skoro cie nie sluchaja tylko bezczelnie leca do innych