Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia5432

Samotnosc

Polecane posty

Gość Agusia5432

Witam jestem tu po raz pierwszy. Jak to jest ze nigdy nie moge znalezc odpowiedniego faceta . Mam 20 lat a nigdy nie mialam chlopaka. Nie nie jestem gruba ani chyba brzydka. Po prostu jestem typem domowniczki i nie chodze do klubow, na imprezy czy na popijawy. W mojej klasie byly same dziewczyny. Nie ma juz spokojnych facetow? Nie szukam przeciez jakiegos bad-guya a wokol sami jacys dziwni ludzie, nikomu nie moge zaufac. Ciezko naprawde byc samotna w tym wieku i do tego tak dlugo

Gość inz Marek 277777
Masz za wysokie wymagania? Szukasz tutaj kogos?

Hm o 3 nad ranem rozmyślasz o normalnym faceci? Nie to, że mam coś przeciwko. Tylko o tej porze normalni ludzie śpią. Tak zamknięci w swoich 4 ścianach mają pewne problemy społeczne. Lepiej czują się na swoim terenie. Czyli w swoich 4 kątach. W zależności gdzie mieszkasz masz wiele alternatywą do spotkania się z ludźmi. Np po przez hobby. Powodzenia

Gość Pan Optymista
z jakiego miasta jesteś?

Gość mam to samo, autorkoz
u mnie w klasie też same dziewczyny, też jestem raczej typem domownika, choć z chęcią bym w sumie gdzieś wyszła, ale nie ma z kim. Te koleżanki z klasy mają już swoją paczkę. Też mam tyle lat co Ty. Ja już tak nie mogę żyć. To wszystko mnie tak dobija.:(

Gość mam to samo, autorko
u mnie w klasie też same dziewczyny, też jestem raczej typem domownika, choć z chęcią bym w sumie gdzieś wyszła, ale nie ma z kim. Te koleżanki z klasy mają już swoją paczkę. Też mam tyle lat co Ty. Ja już tak nie mogę żyć. To wszystko mnie tak dobija.:(