Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piluszki?

Moj synek sie moczy

Polecane posty

Gość Piluszki?

Dziewczyny - moj synek ma dzisiaj 9 miesiecy :) Dokladnie sie jakies 3 minuty temu 9 miesiecy temu urodzil :D Od zawsze nam ladnie spal, od 2 miesiaca zycia to przesypial cale noce - i teraz tez tak jest. Idzie spac o 7.30, wstaje o 6.15 jakos calusi mokry :/ Bodziak mokry a pieluszka pelna jak nie wiem :/ Za duzo siusia, czy pieluszka nie wystarczajaco chlonna na taka ilosc godzin? Bo to dopiero gdzies z tydzien tak ;/ Mam zmienic pieluszki czy co? Najlepsze wogole ze jemu jakby to nie przeszkadzalo - kiedys sie obudzilam o 2 w nocy, on sobie spal - juz bylo mokry i na spiocha go przebieralam bo on sie z tego powodu nie obudzil nawet...

Gość Tira Misu
a może problemem jest za wysoka temperatura w mieszkaniu i zła jakość używanych przez was pieluszek???

Gość kamilllka
normalna sprawa u takiego malucha po prostu musisz mu zmienić pileuchę w nocy, by dziecko jej nie przesikało

Gość mamama27
mój ma to samo - śpi a jes mokry - próbowałam różnych pieluch a i tak przesikuje - myśle że dużo pije i dużo sika i czasem zmieniam mu pieluche w nocy

miałam taką sytuację około 6mies. życia synka. Pampersy przeciekały na brzuchu. Wszystkie inne: bella, huggiesy, dady były ok, tylko te pampersy. Po miesiącu znowu spróbowałam i było ok.

Gość kamilllka
mój mały też miał taki etap zmieniaj mu pieluchę i tyle

Gość Piluszki?
no wiec co do jakosci pieluszek tak: mieszkamy w uk, uzywalam pampersow jak byl calkiem malutki ale doslownie dwie paczki bo mi strasznie przesiakaly i w nocy i w dzien. Huggisy tez. Wiec zmienilam na pieluszki z asdy i sa rewelacyjne. Nigdy wczesniej mi nie przesiakaly - malutki nie ma odparzen skora bardzo dobrze reaguje wiec caly czas ich uzywalam. Nigdy mu nie zmienialam pieluszek w nocy - bo nie bylo takiej potrzeby. Malutki spi od 7.30 do ok 6 i nigdy wczesniej sie to nie zdarzylo. No, poza ostatnim tygodniem. Zacieplo w pokoju? Na noc jest 20 stopni u niego, ma bodziak z dlugim rekawkiem na to pajacyk z bawelny, wkladam go potem do spiworka, i na to kocyk. I raczej bym podejrzewala ze siku sie czesciej robi jak za zimno niz jak za cieplo? CZy to poprostu taki okres, ze to trzeba przejsc i juz, jeszcze tylko dodam ze je rano i wieczorkiem 210ml mleka, kaszke 150 ml, zupke 200 ml i owoce na podwieczorek ze 120 gram. Do tego cudem bedzie jak wypije pol butelki wody - soku - herbaty. wiec jakos nie za dzuo chyba plynow - wrecz przeciwinie mi sie wydaje ze powinien wiecej pic...

jakosć pieluchy,a po drugie zmieniaj mu pieluchę w nocy ;) ja jestemw stanie na spiocha mojemu 2 latkowi zmienic to i ty dasz rade z budzenia takiemu malemu ;)