CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Dzis powinna pojawic sie miesiaczka ktora sie nie pojawila... A sprawa wyglada nastepujaco: Cykl mi sie zaczal dnia 14 listopada(czyli 1 dzien miesiaczki),zakonczyl sie dnia 19 listopada, domniemane dni plodne byly od 24 listopada do 1 grudnia w tym owulacja dnia 28 listopada. Dzie dnia 24 listopada wspolzylam z moim narzeczonym ktory zakonczyl we mnie. Dzis czyli dnia 12 grudnia powinnam dostac miesiaczki,ktora sie nie pojawila,ale 2 dni wczesniej robilam test ciazowy ktorego wynik byl negatywny. Czy test mogl nie wykryc ciazy ?? Jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?? Dziekuje za odp i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 UP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 halo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba było jeszcze przed Napisano Grudzień 12, 2011 współżyciem zrobić, to jeszcze bardziej wiarygodny by był :( Po jakiego diabła robicie testy przed terminem miesiączki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 PRZECIEZ NA TESCIE JEST WYRAZNIE NAPISANE ZE WYKRYWA CIAZE JUZ PO TYGODNIU OD ZAPLODNIENIA CZYLI MNIEJ WIECEJ 2 OD STOSUNKU!!! CZYTALAS INSTRUKCJE OBSLUGI KIEDYKOLWIEK MADRALO?? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamapucysia Napisano Grudzień 12, 2011 w pierwszych tyg. ciazy test moze wychodzic negatywny (pomimo, ze ciaza jest). moze swiadczyc to o niskim hormonie ciazowym. musisz odczekac z tydzien i dopiero zrob test. poza tym co z tego, ze na instrukcji jest napisane, ze wykrywa po tyg. najpierw czeka sie na miesiaczke i co najwyzej w dniu spodziewanej miesiackzi zrobic test. wtedy jest wiarygodny (raczej). ale pisalam powyzej, ze lepiej odczekac. a jakmasz watpliwosci to zrob test na bete. test ten robia od reki i kosztuje ok.30zl. wynik masz juz nazajutrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 NIESTETY TERAZ NIE MAM MOZLIWOSCI ZROBIENIA BETY. DOPIERO EWENTUALNIE PO 20 GRUDNIA,ALE DO TEGO CZASU TO JUZ CHYBA WCZESNIEJ SIE Z TESTU DOWIEM. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janusz2008 Napisano Grudzień 12, 2011 NIE JESTES W CIAZY NIE WKRECISZ FACETOWI:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 DEBILE WYPAD STAD,NIE INTERESUJE MNIE WASZA ZALOSNA OPINIA. TYCZY SIE: JANUSZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wannika Napisano Grudzień 12, 2011 wlasnie tez mam taki sam problem, mam dostac 14.12 miesiaczke, a dzis 12.12 test byl jeszcze neg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozliwe, ze jestes Napisano Grudzień 12, 2011 bardzo mozliwe, ze jestes w ciazy. ja zaszlam jak wychodzilo, ze nie mam dni plodnych, zaraz po miesiaczce i co 3 mies ciazy hehe. wiec poczekaj pare dni i zrob kolejny test. w razie czego lepiej teraz nie pij % ani nie pal jesli palisz.lepiej dmuchac na zimne. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ununia 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Ja też uważam , że możesz być w ciąży... zrobiłabym test, najlepiej pod koniec tygodnia, ale z moją niecierpliwością juz dziś bym chyba jednak robiła jakby o mnie chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iuiu77865rb Napisano Grudzień 12, 2011 Dzień po spodziewanej miesiączce zrobiłam test - ujemny, trzy dni po - ujemny (choć bladzieńka kreseczka była), 5 dni po - dodatni. Poczekaj trochę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość testy ciazowe kłamia Napisano Grudzień 12, 2011 hej mam pyt? czy ktoras tak miala ze w momencie robienia testu ciazowego druga kreska sie pojawiala slaba a w momecie gdy test wysychal kreska znikala po czym po paru dniach była widoczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość testy ciazowe kłamia Napisano Grudzień 12, 2011 hej mam pyt? czy ktoras tak miala ze w momencie robienia testu ciazowego druga kreska sie pojawiala slaba a w momecie gdy test wysychal kreska znikala po czym po paru dniach była widoczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka_sobie_klara25 Napisano Grudzień 12, 2011 jak byście przyczytłae ulotke do testu to nie byłoby takich pytan jak powyzej - ,,prawdziwy" wynik testu pojawia się po ok 3 minutach, ten po godzienie a już napewno po kilku dniach JEST NIEWAŻNY!! Prawdą jest że na wiekszosci pisze że wykrywa ciaze juz ok 10 dni po zaplodnieniu, ale spojrzmy prawdzie w oczy, najlepeij zrobic go po terminie planowanej miesiaczki ktora sie nie pojaiwla. moja siostra np mimo że byla juz w ciazy dostala okres (normalny - wiele razy sie o to pytalam), po okresie objawy wydawalo jej sie PMS nadal zostaly, wiec zrobila test - negatywny. Następnego okresu juz nie dostała, zrobila test pozytywny i nastepnego dnia poszla do lekarza, ktory swteirdzil 8 tyg. ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margolcia1125212 Napisano Grudzień 12, 2011 a ja mam inny problem .. prosze o porade,.. 2 razy mialam juz okres (jeden skapy , drugi normalny) 4 testy negatywne . bhcg tez a ja nadal obawiam sie ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Margolcia Puknij sie w glowe to ciaza przejdzie a napewno juz ta urojona!!! JA TEZ JESTEM NIECIERPLIWA DLATEGO WLASNIE ROBILAM TEST PO 2 TYG OD WSPOLZYCIA. ALE POCZEKAM TAK JAK MOWICIE MOZE DO KONCA TYGODNIA ,NP DO PT I JAK NIE DOSTANE MIESIACZKI TO POWTORZE TEST. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 i up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Grudzień 12, 2011 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona6987 Napisano Grudzień 12, 2011 Zrób test w dniu okresu i sie dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prosiaczek002 0 Napisano Maj 2, 2012 Mam ogromny problem. Boję się że mogę być w ciąży. mam nie regularne miesiączki i ostatnio z chłopakiem uprawialiśmy peeting lecz w ciuchach i gdy dotknęłam reka jego bielizny poczułam wilgoć. po czym wytarłam ręke i po jakiś 5 minutach włożyłam ją do swoich okolic intymnych. Byłam tam mokra ale to raczej z podniecenia. Słyszałam że w preejakulacie też znajdują sie plemniki ale podobno wysychają szybko.. czy jest taka możliwość że zaszłam w ciąże ? i czy przez bielizne plemniki mogły dostać sie do mojej reki ? Wychodzi też na to że okres mam dostać 5 maja a to stało się 29 kwietnia. Możliwe że może mi się spóźnić przezto że mam nie regularne miesiaczki.nie wiem co mam teraz robić strasznie sie boje. boli mnie też w okolicach podbrzusza ale możliwe ze to moje urojenia albo okres mi sie zbliza to moze dlatego. Proszę o szybką odpowiedź!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach