Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nunino

prosze o pomoc playstation

Polecane posty

witam nie znam sie na konsolach niestety:( chce zrobic przyjemnosc prezentem nie konsultujac go z osoba obdarowywaną,.a że kompletnie nie znam sie na demach grach ...nie wiem co wybrac zdecydowalam sie kupic kontrolera ruchu move do ps3 tylko co lepiej zestaw z demami gier?da sie w to grac???wtedy ew moze pozniej dokupic sam co go interesuje http://193.23.48.135/playstation-move-starter-pack-9-gier-w-zestawie-i1984880279.html czy zestaw z gra normalną? http://193.23.48.135/move-starter-pack-ps3-gra-sports-champions-wys24h-i1964311782.html miedzy jedna a druga jest 100 zl roznicy .tam 9 demo gier(nie wiem czy da sie w to grac?) moze ktos poradzi?:(

Gość poziomeczka 5
nie kupuj swojemu chlopakowi gry, lepiej zrób dla niego striptiz

ale On ma już ps3 czy jeszcze nie ? :P W dema da sie grać. To taka testowa wersja pełnej wersji gry. Ale tylko bardzo ograniczone ma funkcje i szybko sie nudzi. Możesz mu powiedzieć jak odpakuje prezent ze pierwszą grę mu Ty kupisz ale musi isc z tobą i sam wybrać :)

ale On ma już ps3 czy jeszcze nie ? :P W dema da sie grać. To taka testowa wersja pełnej wersji gry. Ale tylko bardzo ograniczone ma funkcje i szybko sie nudzi. Możesz mu powiedzieć jak odpakuje prezent ze pierwszą grę mu Ty kupisz ale musi isc z tobą i sam wybrać :)

nie wiem czy moj 15 letni chrzesniak bedzie striptizem zainteresowany:o ale dziekuje za pomoc w temacie

o dziekuje:) ma ps 3 ,ma game boya i psp...i badz czlowieku madry ,podslyszalam ,ze zbiera na tego move (ode mnie chce ksiazke wiec nie chodzi o to ,ze rozpuszczony czy cos tam) czyli co kupic to z demo a pozniej sam sobie moze dokupic czy na inna okazje dokupie mu gre.. czyli lepiej z tymi demo niz ta sportowa,tak?

Gość poziomeczka 5
na pewno będzie zainteresowany striptizem, chłopcy w okresie dojrzewania lubią oglądać

Jenifer,x box pewnie dobry wybor ale dla mnie jako prezent swiateczny dla chrzesniaka ciut za drogi;) skoro ma ps myslalam o dodatku do niego

Gość facet.,,,,,,,,,,,,,,
nunino, jesteś bardzo miłą dziewczyną

Gość pansa
Kup ps move plus demo, chlopak sprawdzi jakie gry mu sie spodobaja i jak cos to kupi sobie pelna wersje. ja mam i polecam bardzo, duzo zabawy przy tym

Gość kwaka..berakaka
ja mam tego mova tzn mój facet ma ale jak ty chcesz demo kupić?? demo jest za free na konsoli do ściągnięcia... tego się nie kupuje..

Gość kwaka..berakaka
weż to demo gier... a on se juz pewnie znajdzie gry w które można grać na movie... sa normalne strzelanki w które można sterowac tym kontrolerem

dzieki za pomoc:):) wiem,ze za demo sie nie placi ale chodzi mi o zestaw w tym drugim nie ma po prostu zamowie ten zestaw z demami a gry dokupi sam jakie chce bo widzialam tez pistolety czy rakietki ...pewnie do gry trzeba pozniej akcesoria dostanie wersje z demami plus ksiazke,wystarczy jeszcze raz dziekuje za pomoc,pozdrawiam

Gość emilianna
kpilabym z gra ,demo szybko sie nudza

Gość dzolana
to juz ksiazka nie wystarczy???