Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

i co ja mam myslec

Polecane posty

Gość malska

zostawił mnie półtora miesiaca temu były kłotnie, sprzeczki, pretnsje terazod tygodnia spokój, 3 dni temu wyladowaliśmy w łóżku i po tym mi przeszła miłość do niego jak zobaczyłam jak się stara, jak jest czuły i rozmowny stwierdziłąm ja go nie chce nie mam już poczucia winy bo przypomniałam sobie dlaczego były kłótnie bo zobaczyłam że pije to sporo wczoraj spedzilsmy wspolnie dzien pojechal ze mna po buty latal po sklepie ze mna 2,5 h doradzal itd ale bylismy w aucie jacys zamysleni malo mowilismy wieczorem zadzwonil pijany i jakies zale , zrywanie kontaktu pozniej ze on chce kontaktu, pozniej wyznania ze on spedzil ten dzien ze mna bo bardzo chcial ze mna a nie z kims innym nie wiem co myslec ja go nie chce ale widze panu sie cos miesza w glowie

Gość malska
no tak będzie najlepiej chodz korci mnie by doprowadzic do tego ze on bedzie sam chcial wrocic a wtedy powiem mu spierdalaj ...... wczoraj dopytywal czy wpadne do niego w tygodniu zeby cos zobaczyc bo wazna jest dla niego moja opinia ale mnie sie wydaje ze to takie szukanie pretekstu

Gość dodam jeszcze
Po co masz cokolwiek o tym myslec. zerwaliscie, dowidzenia, nastepnym razem zadnego jezdzenie po buty, spodnie czy cokolwiek, ze o lozku nie wspomne.

Gość malska
nie no łozko odpada fajnie bylo ale raz przypomnielismy sobie i tyle zastanawia mnie jego zachowanie nie rozumiem go

Gość jcvghbjn
malaska ty jestes jakas jebnieta :o kurva ile wczoraj takich samych watkow zakladalas? i co ty chcesz jeszcze przeczytac ?:o

Gość janusz2008
IDZ DO PSYCHOLOGA moze on cie zrozumie

Gość malska
wczoraj zalozylam jeden nie swirujcie a do psychologa nie musze:) on chyba powinien

Gość janusz2008
ty musisz i to koniecznie nie dziwie sie ze facet spierdala

Gość malska
januszku a skad ty mozesz cokolwiek o mnie wiedziec?:) a facet sam ma zesoba problemy i tyle

Albo w jedną albo w drugą stronę - widzę tutaj labilność i w nim i w Tobie - zdecydujcie co jest najlepsze dla Was - jeśli się rozstajecie to dość tych spotkań i domysłów.

Gość malska
ok on wczoraj zrywal kontakt a za chwile ze on chce miec kontakt pytał czy ja chce czy ja chce sie z nim przyjaznic a pozniej ze on spedzil czas zemna bo bardzo chciał z nikim innym nie ze jemu na mnie bardzo zalezalo a teraz nie to chore jest

jak u psychologa - sama siebie pytasz i sama sobie odpowiadasz:-) dobrze Ci idzie bo masz odpowiedź - to jest chore - ON JEST CHORY

Gość malska
mysle ze on by chcial ale boi sie ze beda klotnie stwierdzil ze on juz nie chce ze mna sypiać bo 4 dni temu zdarzyl sie nam wspolny wieczor z pojciem do lozka tylko ze ja po tym zastrzeglam ze to bylo raz i wiecej sie nie zdarzy a on wczoraj do tego wrocil no powiedz jakby mu nie zalezalo to nie jechal by tyle kilometrow po buty nie biegal 2, 5 zebym znalazla najladniejsze i teraz zaprasza mnie w tygodniu do siiebie zebym ocenila jego projekt

Wiesz co, ja wiem ze kazdy przypadek jest jedyny i niepowtarzalny szczegolnie dla zakochanej kobiety, ja tez tak myslalam o swoim. Mialam dokladnie tą samą sytuację - po rozstaniu szeptal "nie wiem czy potrafilbym od nowa" "boje sie" "kocham cie i zrobie dla Ciebie wszystko" itp. Wszystko - zeby tylko zaciagnac do wyra - udowadnial 3 lata ze nie chodzi o lozko ale o zwiazek tez nie. Moja rada: facet któremu zalezy jest jednoznaczny, na tyle stabilny ze nie musisz pisac i pytac na kafe.

Gość malska
rozumiem natomiast miedzy nami bylo zle bardzo zle duzp rzeczy ja zle zrobilam byly straszne klotnie i wiem ze to jego odstrasza a teraz widzi mnie spokojna mil a usmiechnieta i sie mota widze to ale ja jego juz nie chce moze gdzies sie tli jakies uczucie ale baaardzo slabe nie na tyle by wrocic

Gość janusz2008
malska GLUPIEMU LEJE SIE DO BUTA INACZEJ JAK SIE NA NIEGO PLUJE TO MOWI ZE DESZCZ PADA WLASNIE JESTES W TAKIM STADIUM

tylko sie nie obwiniaj o to, że on sie miota - każdy popełnia błędy - dlatego sie rozstaliscie. A jak nie jestescie razem to wszystko sie wydaje latwiejsze i piekniejsze, bo nie ma problemów - takich jak byly w zwiazku. A co jesli te problemy wrócą? Znow odejdzie? Czy bedzie Cie wspierał w gorszych i lepszych chwilach? Z tego co piszesz to chyba nie jest do tego zdolny

Gość malska
januszku odwal sie nikt cie nie czyta ona 222 ja do niego nie wroce nie ma takiej opcjinawet gdyby chcial