Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość May of London

CZY WG WAS TO BYŁA ZDRADA?!?!

Polecane posty

Gość dopijamKAWE
jestes zwykla szmata i tyle w temacie.. chcialbym aby cie zdradzil twoj facet a potem cie porzucil dla innego a ty zebys szmato do konca zycia juz nigdy nic nie poruchala

Gość May of London
Kochana ty nie wiesz co twój facet robi jak nie widzisz hi hi ten koles też mi mówił że ma dziewczyne. Może to byłaś ty?:-D

Gość May of London
Chociaż w sumie pewnie nie masz faceta. Któż by cie chciał hehehe

Gość zgadzam sie z reszta
may zalosna jestes naprawde, mam nadzieje tylko ze zobaczyl was ktos z e znajomych jak pradujesz z innym facetem z a reke i i mam nadzieje ze ktos widzial jak potem z nim wsiadasz do samochodu i mam nadzieje ze dotrze to do uszu twojego faceta i on juz bedzie wiedzial co z tym zrobic (kazdy normalny facet zostawilby taka dziewczyne, bo nie mozna jej ufac) zwiazek opera sie na zaufaniu, takim ludziom jak ty nie mozna ufac

Gość dopijamKAWE
autorke tematu proponuje dac przed indyjski sąd tam wiedzą co z takimi szmatami robic..

Gość May of London
Raczej na imprezie nikt nas nie widział:-P a chłopakowi mówiłam że podwiózł mnie kolega do domu także spokojnie;-) Zresztą umiem go przekonać do swoich racji... Wystarczy że zacznę się zmysłowo rozbierać hmm a potem jego :-D

Gość dopijamKAWE
to prowokacja...

Gość zgadzam sie z reszta
tez mysle ze to prowokacja a autorka jest mala inteligentna gowniara ktora podnieca ze inni zechca odpisywac na jej posty :D

Gość Olsa
tak, przytulanie i chodzenie za reke to zdrada. Z pewnoscia jak bys powiedziala swojemu chlopakowi tez by tak uznal. A jak masz problem zeby to rozstrzygnac to wyobraz sobie, ze Twoj chlopak idzie na impreze bez Ciebie, tanczy z jakas laska, przytula ja i chodza za reke! I ja odwozi do domu albo ona jego, wyoraz to sobie to sama poczujesz czy to zdrada czy nie.

Gość May of London
Hahahaha ale mnie rozbawiłaś tekstem "to prowokacja" hahahahaha same cnotki niewydymki

Gość May of London
Heh taa podniecam się bo mi odpisujecie. I nie jestem żadna gowniarą (25lat). Napisałam na forum żeby zobaczyć jakie zdanie na ten temat mają forumowiczki. Dziwne, w realu dziewczyny zachowują się inaczej... A na kafe to chyba siedzą same zakonnice których nikt nie chciał

Gość May of London
Współczuję wam :o ja moge mieć facetów na peczki. A wy maszkary możecie tylko pluć jadem przez monitor na takie ślicznotki jak ja:-D zazdrość się odzywa:-D myślałam że ta rozmowa bedzie inna. A tu tylko wiocha, prostactwo i chamstwo

Gość May of London
Hi hi uznałyście mój temat za prowokacje?:-D zabawne, pisząc prawdę widzę jakie zacofańce siedzą na kafe. Nic tu po mnie:-P

Gość manaam
Nie ! Jestem w związku od roku i nie wyobrażam sobie przytulić się do innego faceta. Jakbym zrobiła tak jak Ty i mój facet sie o tym dowiedział to by mnie zostawił na 100%. zreszta jakby on się tak zachował to rónież bym nie widziała naszej przyszłosci.. jak można się tak zachowywać. dla mnie jestes zwykłą szm8tą.

Gość chwilaotepienia
ja ostatnio poszłam i upiłam się z kolega.miałam gorszy dzień i on zaczął mnie przytulać po czym lizaliśmy się :O boli do dziś :( nie wiedziałam jak się mam zachowywać jak spotkałam się z facetem...z kolega nie słyszałam się do dziś a było to ponad tydzień temu

Gość May of London
Nie myśl o tym, powinnaś poprostu zapomnieć. I w żadnym wypadku nie mów swojemu facetowi o tym wydarzeniu! Jak ty cierpisz po tym to cierp ale nie przenoś tego na niego... Ja na szczęście się nie lizałam chociaż on chciał mnie pocałować.