Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaslask

badania hormonalne

Polecane posty

Gość kobietkaslask

WITAM Proszę tych co mają o tym pojęcie o interpretacje moich wyników hormonalnych , bo już się sporo naczytałąm i same już nic nie wiem , od wrzesnia zatrzymał się mi okres testy negatywne badanie usg dopochwowe jak narazie nie stwierdziło ciązy a okresu nie ma. lekarzowi nie podobał się wygląd moich jajników i pytał czy cierpię na zespół policystycznych jajników? i czy miałąm kiedyś problem z zajściem w ciąze. urodziłam dwójkę dzieci. zlecił badania hormonalne i luteine , wczoraj włąsnie skonczyłam 5 dniowe leczenie luteiną i czekam na okres dziś odebrałąm wyniki TESTOSTERON WOLNY 1.30 pg/ml FSH 10.2 mIU/ml PROLAKTYNA 14,65 ng/ml THS 2.00 uIU/ml proszę poiwedzcie mi coś na temet tych wyników z góry wszystkim dzięki za odpowiedź

Gość elemele ...
a gdzie Prolaktyna 2? jak nie zrobilaś to ta jedna nic Ci nie powie co do reszty musi się wypowiedzieć lekarz bo takie badania robi się w określonym dniu cyklu a Ty nie jesteś w żadnym, a poza tym luteina nie zawsze sobie radzi z takimi problemami

Gość kobietkaslask
no właśnie on tak samo powiedział zę mam je zrobić obojetnie bo tak nie wiadomo który to dzień cyklu a niewiesz co ztym testosteronem bo niewiem czy jest za niski czy za wsyoki są jakieś na to normy?