Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamymamom

CZYM ZASKOCZYŁ WAS PORÓD- szukam mam do artykułu!

Polecane posty

Gość mamymamom

Dziewczyny udzielające się w wątku - CZYM ZASKOCZYŁ WAS PORÓD? Czy zgodzicie się na wykorzystanie waszych wypowiedzi w sondzie na łamach znanego miesięcznika dla mam? Jeśli tak, proszę o przesłanie mi swojej wypowiedzi (ew. dopisanie czegoś, co wam jeszcze przyszlo do głowy) oraz swoich danych (imię, nazwisko, wiek, miejscowość) ze zdjęciem na adres: info@mamy-mamom.pl albo w wątku na stronie www.mamy-mamom.pl Oczywiście inne mamy również zapraszam do dzielenia się swoimi doświadczeniami. Wybranie wypowiedzi wraz ze zdjęciami ukażą się w miesięczniku.

Gość hbsjdka
Wątpię by ktoś wysłał Ci wszystkie swoje dane i zdjęcia.

Gość mamymamom
Nie wymagam wszystkich danych - imię i nazwisko, plus wiek i miejscowość (takie dane można znaleźć na każdym portalu społecznościowym, więc jak widać - nie dla wszystkich są tajemnicą). Chętne mamy proszę o kontakt na mail, wtedy podam szczegóły. Do tej pory wiele mam zgłaszało chęć wykorzystania wizerunku w prestiżowym miesięczniku, w ten sposób powstało już wiele artykułów. Nikogo nie zmuszam do takiej decyzji dlatego o maila proszę jedynie CHĘTNE MAMY. Wg mnie to fajna pamiątka, mieć swój udział w tworzeniu tekstu do gazety i zobaczyć w niej swoje zdjęcie :)

Gość mamunia córeczki
a jaka nagroda? tak za darmo napisac za kogoś artykuł, a ktoś zgarnia kase?- jakiś żart? Mam o czym napisac do tego artykułu, ale nie bede kogos wyreczac.

Gość ttutut
Historyjka, zdjęcie, dane - to są rzeczy za które normalne pisma płacą osobom, których wizerunek zamieszczają. Frajerów szukasz? Przez jakiś czas spora część populacji w okolicy i rodzina będzie pytać o to co napisane i dlaczego coś nie napisane, wy przekręcicie może wypowiedź, zdjęcie trafi do bazy danych i będzie publikowane w innych artykułach o dowolnej treści (można się zdziwić jakiej) i tak za "satysfakcję"? Jako dziennikarka powinnaś się wykazać elementarną przyzwoitością i nie nabierać ludzi.

Gość mamymamom
to nie jest typowy artykuł, a sonda do miesięcznika czyli pytanie, na które odpowiadają chętne mamy - chodzi o dwa, trzy zdania. Czy jak zaczepiają was na ulicy dziennikarze robiący uliczną sondę, to też żądacie zapłaty? Ja nikogo nie zmuszam do odpowiadania na to pytanie. Moim zdaniem fajnie mieć taką pamiątkę w postaci zdjęcia z dzieckiem w ogólnopolskim miesięczniku. Chcecie to piszcie, nie to nie. Wasz wybór :)

Gość mamymamom
I gwarantuję, że jeśli zamieścimy Waszą wypowiedź to będzie ona cytatem. Nic tu nie zmieniamy. No, ale tak jak napisałam. Wasz wybór. Na szczęście chętnych nie brakuje, bo już przychodzą pierwsze maile.