Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona xxx

podejrzenie ciąży?

Polecane posty

Gość kasia2121
odpiszcie prosze.

Gość zaskoczona xxx
kaśka daj soboe spokój, to mój topic a Ty Tu takie głupoty wypisujesz ze szkoda gadac

Gość kasia2121
przestan twoj topik a co wykupilas go...?

Gość zaskoczona xxx
założyłam, a Ty ciągle głupoty piszesz i myślisz,że będziemy to ciągnąć????to się mylisz

Gość biczus
czytam wlasnie wasze wypowiedzi i nie chce byc chamska ale kasiu jak masz problem to stwoz wlasny topic i ci ktos odpisze a nie pisz na tym bo to jest troche chamskie wcinanie i zmienianie tematu tym bardziej ze czyta sie jeden temat a tu nagle ty wyskakujesz ze swoim tematem. a jezeli chcesz wiedziec to niewiem ile masz lat ale badz rozsadna i zrob test albo idz do ginekologa to sie dowiesz czy to ciaza czy nie.

Gość biczus
jezeli chcesz to ci odpowiem nd twoje obawy ale na twoim topiku a nie na kogos

Gość biczus
jezeli chcesz to ci odpowiem nd twoje obawy ale na twoim topiku a nie na kogos

Gość kasia2121
no ale to czemu nie mozesz tutaj prosze.

kasia już miała dwa swoje tematy i tysiąc osób jej odpisało że nie ma szans na ciążę, ale to dziecko nic nie ogarnia

Gość no ro to
Kasia podejdź do ściany i walnij nią głową to może coś ci w niej zaskoczy i zrozumiesz jakie bzdury wymyślasz. A potem zakaz seksu aż nie zmądrzejesz. :O

Gość kasia2121
jutro rano robie test mam nadzieje ze wyjdzie negatywny!

Gość ala525
Czesc dziewczyny , mam problem nie mam z kim o tym pogadac. Od lipca brałam tabletki anty Kontracept w pazdzierniku podczas przerwy 7dniowej na krwawienie kochałam sie z chłopakiem , krwawienie wystąpiło ,w listopadzie i grudniu tez krwawienie wystapiło ale było skąpe trwało tylko 3dni ,postanowiłam od ostatniego krawienia odstawic proszki tzn.od krwawienia grudniowego ,robiłam 3 testy ciązowe z apteki wyszły negatywnie, teraz okres styczniowy sie pojawił tak ja podczas stosawania proszkówtzn . w tym terminie, trwało 5dni ale nie było takie jak przed braniem proszków ,1wszy dzien plamienie 2dni obwitsze ze skrzepami ost.2dni znow skąpiej tzn.ostani dzien okresu plamienie , takie tylko brudzenie. Boje sie ciaży , nie wiem czy sobie wkrecam ze jestem ,moge byc tym bardziej ze moj juz były chłopak mnie zdradzał był duzo starszy odemnie i teraz wiem ze dla niego ten zwiazek nie znaczył tyle co dlamnie. Prosze o rade , co myslicie czy jest mozliwosc abym była mimo tych testów i krwawinia i 1wszy okres po odstawieniu tabletek sie pojawiały...naprawde nie mam z kim pogadac

Gość Kamila...

U mnie sytuacja wygląda tak. Ostatnia miesiączkę miałam 25 listopada. 22 grudnia zaobserwowałam u siebie lekkie plamienia różowe po kilku godzinach ciemno-brązowe. Myślałam że to początek miesiączki. Następnego dnia przestałam plamić. 24 grudnia zrobiłam test który wyszedł negatywny. Dzisiaj 30 grudnia powtórzyłam test, wieczorem również wyszedł negatywny. Miesiączka spóźnia mi się 5 dni. Czy jest szansa że mogę być w ciąży?