Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodytta

Ból podczas seksu

Polecane posty

Gość afrodytta

czy to normalne że podczas seksu nieraz mam tak źe chciałabym żeby moj pratner wszedl jeszcze głębiej bo mam mało ;] a innym razem wejdzie nie do konca i mnie boli tak jakby byl nie wiem jak głęboko.. mam tak od jakiegos czasu..

W tej samej pozycji, przy tym samym stopniu podniecenia i nawilzenia i w tej samej fazie cyklu menstruacyjnego?

Gość afrodytta
Tak.. w pierwszy dzien był cudny seks, a na drugi dzień ból.. mimo że miałam straszną ochote. i tak jakby od tej pory pobolewają mnie jajniki

wiec byłaś w innym dniu cyklu mogło sie np zaczac jajeczkowanie:)

Gość afrodytta
v34 w sumie o tym nie pomyślałam... dzięki ;))

Gość karororororolinka
Dzień cyklu jest tu istotny, ale nie tylko ;) jeśli dzień wcześniej był ostry seks z dosyć silnym uderzaniem o szyjkę ( mimo, że było przyjemnie i nie bolało) na drugi dzień może boleć podczas stosunku ;) to tak jak się nawalisz ( bo podczas podniecenia inaczej czujemy ból) walniesz gdzieś głową i boli dopiero jutro :D

Gość Herodus Maximus
idź do gina i zbadaj się pod kątem istnienia endometriozy. Amen.

A! Jak dzień po dniu to po prostu możesz być "przetrenowana" innymi słowy jeżeli nie kochasz się w miarę regularnie od jakiegoś pol roku, taz przynajmniej że 2- 3 razy w tyg. To cię mogą boleć różne narządy wewnętrzne czasami. Pęcherz, jajniki, szyjka macicy, cewka moczowa itp. Po prostu nie sa przyzwyczajone do "stukania" i bardziej wrażliwe. Staraj się 7awsze uprawiać seks przy PUSTYM pecherzu, wtedy jest więcej miejsca :D PeeŚ, bo seks to fizyka :D hydraulika, tarcie, temperatura, ruch...

Gość Gabryśkkkka
afrodyta ja mam tak samo!!!!!!!!!!!witaj w klubie!w sobote miesliśmy boski seks!lubie mocno i głęboko i czułam tylko rozkosz a wczoraj klapa!tak mnie bolało,ze masakra!!powiem o tym lekarzowi na wizycie ale też mam wrazenie,że to chodzi o te dni cyklu,tylko dziwne,że to tak szybko się niby zmienia???z dnia na dzień?

Gość afrodytta
v34 hah no ja nie bardzo lubie taki ból. Chociaż jak mojemu mówie żeby nie szalał bo boli, to on na to, że musi boleć ;p nei_nei seks zawsze staram się uprawiać przy pustym pęcherzu ;) Gabryśkkka no właśnie ja myślałam że boli wtedy jak sie przez dluższy czas nie "stuka" i narządy się zastały po prostu.. a tu takie cos..