Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avent nie za fajne

Jakie macie smoczki uspokajacze ??

Polecane posty

Gość avent nie za fajne

witajcie córka ma 4 miesiące do tej pory kupowałam nuk takie zwykłe jak były kiedyś :) a dzis chciałam kupić lepszy chociaż jest taka sama cena i kupiłam avent i jakiś ten smoczek taki dziwny duży strasznie... i córce również się nie podoba... I chcę teraz kupić z lovi czy to będzie dobry wybór ? Jakie mają wasze dzieci ?

ja myślę,że jej się nie podoba bo przywykłą do innego kształtu. zostań przy swoim lepiej. loi ma chyba taki kształt jak avent

Gość mamamama27
ja miałam aventa ale szybko zmieniłam na lovi - i na nim zostało - synkowi pasuje - a ty no próbuj - a avent jest większy bo pewnie rozmiar masz już 3 - 6 m-cy to jest większy

mój toleruje tylko Tommee Tippee, takie jak były kiedyś,ciemne gumowe.Raz kupiłam chyba silikonowy,przezroczysty,o płaskim kształcie, to pluł nim i się darł.

Gość aska vcxz
U nas też tylko ten żółty lateks, silikonu nie uznaje. Mamy Nuk Genius - bardzo estetyczne i ślina się pod nimi nie zbiera.

na poczatku do 6 miesia zycia mój synek tolerowal tylko Tommee Tippee Cherry taki http://www.ebay.co.uk/itm/TOMMEE-TIPPEE-3-PACK-CHERRY-SOOTHERS-0-6-MONTHS-BLUE-/290550837876?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids&var=&hash=item895fb6a70d#ht_500wt_922 potem zaakceptowal też za canpol takie http://allegro.pl/smoczek-okragly-silikonowy-animals-0-6m-canpol-i1954048795.html no a teraz wszytskie lubi:P Z firmy MAM tez sa fajne:)