Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

no i sie stało,jestem w ciazy,to moja pierwsza ciaza ,wiec prosze powiedzcie cos o swoich objawach na poczatku ciazy.

Gość tofifik
to gratuluję, ja mam nadzieję, że jestem w ciąży, czekam na @ a może raczej na jego brak bym mogła zrobić sobie test. A na razie się nakręcam i widzę mnóstwo objawów.

Gość tofifik
to gratuluję, ja mam nadzieję, że jestem w ciąży, czekam na @ a może raczej na jego brak bym mogła zrobić sobie test. A na razie się nakręcam i widzę mnóstwo objawów.

Strasznie sie boje ze cos bedzie nie tak czy cos sie stanie dziecku, starsznie sie boje reakcji rodzicow ,ale ciesze sie ze jestem w ciazy ;)

Gość mlodamama17
a ile masz lat?

tylko prosze nie piszcie zadnych komentarzy ze glupia, czy tylko sobie zycie zmarnowala . mam 16 lat i bardzo sie ciesze z tej ciazy ;)

Gość mlodamama17
ja mam 17 i nasz synek ma 2msc :) wszystko sie ulozy !

Gość a za co wyzywisz dziecko
za co kupisz mu ubranka, za co zrobisz badania ( a jest ich w ciazy duzo i trzeba za nie płacic)?

Gość mlodamama17
a rodzicom powiedz jak najszybciej to trudne jednak im szybciej tym lepiej moi byli wsciekli .. dobra corka grzeczna ambitna inteligentna ..zawiodlam ich jednak po czasiecwszystko siee ulozylo a Filip jest oczkiem w glowie dziadkow..z obojga stron :)

Gość mlodamama17
prosto z mostu, to byl 3msc ciazy nie ma co owijac w bawelne i sie kleic dam rade p i tyle

o matko. W tym przypadku mnie wszystko dobija. Jestem o kilka lat starsza i boję się że nie dam sobie rady a napewno bym zapewniła swoim dziecku więcej niż ty... Jak tak dalej pójdzie to będę za stara na dzieci mając 20 .

spokojnie . bd okej ;) poczytaj w necie troche o tym . bo ja miałam skąpsze miesiączki i myslałam ze moze to ciaza .. ale w 1,5 miesiaca po stosunku robiłam pierwszy test (negatywny) i 1 3 miesiącu 2 test (tez negatywny) wiec z dzidzi nic nie wyszło . ;(( nwm co to .. ale u cb na pewno bd okej . Powiedz o tym szybko rodzicom . ;)