Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam tematu

gdzie ten temat o gościu co oszukał ponad 500 osób na all?

Polecane posty

Gość szukam tematu

?

Gość szukam tematu
?nie wiecie?

Gość a ja.....
tak szczerze? Sami się prosiliście. Nigdy, ale to nigdy nie kupuje się od szarej strefy. Kupując od kogoś z teczką przy nicku, masz przynajmniej pewność, że istnieje i UOKiK może dobrać mu się do dupy.

Gość a ja.....
i pieniądze łatwo odzyskać od allegro z POK. Wystarczy mieć świstek z policji o wszczęciu postępowania

Ja jak widzę,że ktoś ma więcej niż 20 neg komentarzy to u Niego nie zamawiam ludzie a tu 600!!!!! Jak można było u kogoś takiego coś zamówić i to wcale za nie małe pieniądze....:/

Gość a ja.....
Oo__BaBkA__Oo jak oni zamawiali, to miał same pozytywne

Gość a ja.....
nie dzisiaj a w ciągu tygodnia. Zamawiali pod koniec listopada, a pierwszy negatyw jest z 3.12.

Gość tez sprzedaje,tez kupuje
a tu kolejny zlodziej, mial 170pozytywnych komentarzy, poplynela poniej fala zamowien i skoncyzlo sie tak http://allegro.pl/show_user.php?search=rtv_elektronix ale allegro juz oddaje kase, trzeba tylko postapic zgodnie ze wskazowkami z allegro

Gość dziwna dziwna
a zauważyliście, że pozytywy brzmią identycznie: "Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam."

Gość a ja.....
brzmią identycznie, bo jest gotowy szablon. Jak próbujesz wystawić komentarz, to już to jest napisane i nic nie trzeba dopisywać. Sama takie wystawiam, bo mi się nie chce

Gość szok szoka szokiem
pogania

Gość dziwna dziwna
o, to tego nie wiedziałam, zawsze się produkuję, żeby coś wymyślić :O

Gość fgsijvndjsdu
hahaha ale sobie gosciu niezle zarobil... ale sa ludzie naiwni na tym swiecie

Gość oj chwali sie chwali
dokładnie

Gość Dziwczyno dopiero co
No ale jak to jest, ze np takiego złodzieja szukaja i znaleźć nie mogą? Rozumiem, ze można inne dane podać, adres kogoś znajomego itd, ale konto bankowe, to już jakiś trop... czy się mylę?

Gość :p:p:p:p:p:p:p
Matko jaka ty dziwna nie wiesz jak sie przekret robi haha co za ludzie... Szukasz bezdomnego ktory udostepia swoje dane dowod itp zakladasz na niego konto w banku i na allegro i odpalasz kolesiowi jakies grosze a on sie cieszy ze ma na winiaka klubowego..a policja co mu zrobi jak on grosza nie ma:D:D:D tez mi przekret

Gość :p:p:p:p:p:p:p
Matko jaka ty dziwna nie wiesz jak sie przekret robi haha co za ludzie... Szukasz bezdomnego ktory udostepia swoje dane dowod itp zakladasz na niego konto w banku i na allegro i odpalasz kolesiowi jakies grosze a on sie cieszy ze ma na winiaka klubowego..a policja co mu zrobi jak on grosza nie ma:D:D:D tez mi przekret

No tak, masz rację. Najwidoczniej mierzę ludzi swoją miarką, ja bym czegoś takiego nie potrafiła komuś zrobić. Tym bardziej zarabiając na grach dla dzieci, przed samymi świetami. No ale tak jak piszesz, ja taka dziwna jestem i nie mam o niczym pojęcia...

Gość :p:p:p:p:p:p
No nie obrazaj sie ale widocznie malo w zyciu przezylas. Slyszalam o wiekszych wyjebkach..

No przeciez się nie obrażam, nie jest mi smutno z tego powodu, że nie wiem jak się przekręty robi:D Ja tu się ścieram, zeby cos małego legalnie na all sprzedać, ale kiszka, a tu proszę, taka kasa w krótkim czasie i można się wygrzewać na wakacjach.

Gość :p:p:p:p:p:p
Hehe ja to samo sprzedaje po dziecku co sie da a tu ludzie bezwzgledni tylko sie czaja zeby ktos im zaufal,chcial dziecku sprawic prezent,kto wie moze za odlozone ciezko pieniadze a taki sku....tylko na to czekal... Swinie nie ludzi chociaz w tym momencie swinie obrazam

Dokładnie