Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka2444

gra wstępna i seks - rady

Polecane posty

Gość koniczynka2444

Mam małe doświadczenie w seksie, wiec zwracam sie do was z prośbą o rady jak mam podniecić swojego faceta? Jak ma wygladać gra wstępna i seks? Chciała bym go zaskoczyć pozytywnie, wiec proszę o pomoc

Gość koniczynka2444
doradzi ktoś?

Gość koniczynka2444
Strony z artykuami dla młodzieży mnie nie interesują jesteśmy dorosli wiec czekam na poważne rady

Gość koniczynka2444
Ostatnio - w ramach gry wstępnej - przebrałam się za morszczuka. Owinięta taśmą izolacyjną z namazianymi pisakiem łuskami, ze szczotką do grzbietu na sztorc przyklejoną i szmatą mopa uwiązaną do stóp, nie wywołałam u niego erekcji :O Dlaczego? Przecież się starałam :O

Gość fghjk7890
rzuc sie na niego jak lwica i powiedz zerzni mnie , to dziala

Gość przytul się do niego,
całujcię się,potem pieśc dłonią jego penisa,delikatnie i z wyczuciem,a potem dalej juz pójdzie spontanicznie. powodzenia🖐️

Gość koniczynka2444
No nie wiem :O Wczoraj posmarowałam mu penisa świeżą ochotką (po 3, 20 złote) i nie było żadnej reakcji :O Może on jest impotentem?

Gość koniczynka2444
żal mi osób które nie maja zajecia i podszywaja ie pod mój nick piszac bzdury

Gość koniczynka2444
My współczujemy tępej jemiole, która pyta jak trzepać chłopakowi na publicznym forume 🖐️

Gość koniczynka2444
niwc o trzepaniu nie mówiłam no ale nic nie poradze na to jak tobie sie z tym właśnie wszystko kojaży pozdrawiam

Gość koniczynka2444
Tak mnie wkurzyliście, że ze złości wpakowałam sobie do gęby szczotkę od klopa :O Teraz głupio wyglądam :O

Gość wójekstaryhuejk
biorąc pod uwagę że jesteś ideałem to tak zwiąż go połóż na łóżku weź tabletki złap za szyje i trzymaj aż się będzie dusił potem puść i powiedz -jak będziesz grzeczny to reniferek w tym roku Ci zrobi śnieżyce potem weź go za pałkę i ostro ssij jak zacznie jęczeć zejdź niżej i possij jajka trzymając paluszek w pupce nie wyjmując ostro trzep góra dól prawo lewo od czasu do czasu wessawszy to co wypłynie gdy już będzie dochodził wskocz najeźdźca i podduszając go dokończ ostro zaciskając się na jego pałce