Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia56

sex z kolegą

Polecane posty

Gość nadia56

witam prosze wszystkich o rade bo nie wiem co zrobuć kilka miesiecy temu poznałam fajnego chłopaka ale kiedy on zaproponował mi związek nie zgodziłam się gdyż miesiąc wczesniej zostawiłam chłopaka z którym byłam ponad 2.5 roku , chciałam sobie odpocząc pobyć sama jakiś czas .Jednak nie chciałam konczyć tej znajomośći bo ten koles naprawde mi się podobał więc zaproponowałam mu ze możemy spotykać się na sex on się zgodził ale zauważyłam że po klku spotkaniach zaczoł mnie olewać odzywac się tylko wtedy kiedy mu się chce sexu !! a mi zaczeło max na nim zależec poprostu sie zakochałam ,, widzimy się co jakiś czas , czasem mi odpisze na sms a czsem dopiero po jakims czasie ,, nie wiem co roić z tą znajomośćią ?czy zakończyć ją? czy nie ??pomocyy z góry dziekuje wszystkich za odpowiedzi

Gość a co zrobila
zmien postawe . Nie pisz do niego , nie spotykaj sie na seks . Niech zacznie mu na tobie zalezec i niech zacznie cie szanowac . Ale musisz przestac spotykac sie tylko na seks .

Gość a odpowiem
olej go ! mowi ci to osoba o podobnych doswiadczeniach, napradwe nie warto spotykac sie tylko dla sexu !!!!

Gość nadia56
łatwo wam mówić mi naprawde na nim zależy poznałam go na tyle ze jako facet bardzo mi imponuje , staram się spotykać z innymi facetami no ale i tak myśle o nim czasem mam ochote powiedzieć mu co myslę przeprosic za to jak postąpiłam ale boje się ze mnie teraz oleje