Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelllllllaaa

Czy jest sens spotykac sie ztakim facetem??

Polecane posty

Gość izabelllllllaaa

Jest przedstawicielem handlowym i zarabia dużo....O kazdej kobiecie która miał mówi zle..Sama dziewczynki,niezaradne itd...Jedna wariatka na psychotropach...druga miala beznadziejną rodzinę... Ogolnie niby mowi komplementy,ze jestem ladna atrakcyjna itp..Ale wciąż że powinnam wsiąść sie za siebie....Pracuje na infolini banku...zmienic prace,stac się kobietą a nie dziewczynką itp...ze mam potencjał a zaraz potem znów te rady co powinnam robić...Mam wrazenie ze musi miec idealną kobietę...Rodzice bylej dziewczyny zarzuciły mu ze ona żyła w jego cieniu....Generalnie to były dopiero 3 spotkania,ale dziwnie sie czuje.Skoroo kazdej przypiął łatkę to pewnie mi też przypnie???co o tym myślicie?

Gość robieRap.
jesteś dla niego tylko i wylaczenie towarem do zruchania..

Gość gsdfgsfdgfdgfdgdg
ja bym go skreslila, nikt nie bedzie mi mowil co mam robic i jak , sorry ale chyba idiotka bys byla gdybys z takim gburem sie zwiazala

jak ktos mowi zle o innych - ma kompleksy i probuje sie dowartosciowac , ps. pzredstawiciele handlowi, moim zdaniem , niewiele zarabiaja ;/ niech moze on najpierw zajmie sie czyms sesnsownym - chyba ze stad jego kompleks?;-)

Gość izabelllllllaaa
przedstawiciele duzo zarabiają.jak jest jedynym przedstawicielem na duzy obszar i znanej firmy do tego jest wtym dobry to naprawde ma dużo...ALe troche mnie to denerwuje...Obawiam sie ze bedzie potem tak samo mówił o mnie.Tym bardziej ,ze ja nie jestem kobieta "z jajami"i raczej sie nie zmienie

Gość koci zezwłok jarosława
on musi miec idealną kobietę? No to chyba nie ty, skoro ma do ciebie tyle zastrzeżeń :D daj mu ja znaleźć... :P

Gość z warmii i mazur
Olej gościa, to jakiś dupek, który nie szanuje kobiet, z którymi się spotykał. Plotkarz i tyle, tobie też obrąbie tyłek.

przedstawiciele duzo zarabiają.jak jest jedynym przedstawicielem na duzy obszar i znanej firmy do tego jest wtym dobry to naprawde ma dużo...ALe troche mnie to denerwuje...Obawiam sie ze bedzie potem tak samo mówił o mnie.Tym bardziej ,ze ja nie jestem kobieta "z jajami"i raczej sie nie zmienie" duzo - to jest pojecie wzgledne i to bardzoo;-))) ale niech ci bedzie;-)

Gość dziś na pomarańczowo
egomaniak :D wiej dziewczyno, bo koleś ani klasy ani kasy pewnie nie ma, już ja znam tych przedstawicieli handlowych, naprawdę niewielu jest w tym naprawdę dobrych i zarabiających konkretne pieniądze. większość śmiga za 1200 podstawy i premię mizerną, bo marni z nich handlowcy, ale bajerować kobiety umieją. ten Twój nie umie, co widać po Twoim poście. facet, który pogardliwie i źle wyraża się o byłych partnerkach jest godny pożałowania. no i szuka jedynie bzykanka, niczego więcej

Gość dsasdfsdfsdgdfgh
nienawidze takich cwaniakow, pewnie kradnie to i zarabia

Iza, jestes straszna zakompleksuiona materialistka! myslisz ze pieniadze to wszystko?? jak sie z nim zwiazesz bedziesz tego zalowala dko konca zycia-chodzi mi o slub.. bedzie na sile staral sie zrobic z ciebie ideal kobiety. a ty powinnas byc NAturalna!!!!! NIE mozesz ubierac sie, ani zachowywac tak jak on chce.