Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M Nadzieja M

Kiedy wrocic do pracy?

Polecane posty

Gość M Nadzieja M

Drogie mamy dosiadczone :-) Kiedy zamierzacie, badź kedy wrocilyscie do pracy po urodzeniu dziecka? I gdzie wowczas dziecko przebywalo? Zastanawiam sie kiedy jest najlepszy czas, narazie jestem w domu z dzieckiem i tak mysle....caly xzien bez dziecka w sensie 9 godzin...nie wyobrazam sobie tego bo jestesmy obecnie razem 24/ dobe..

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,df
jak mi się macierzyński i urlopy pokończyły. Też się bałam, że nie dam rady ale nie jest wcale źle

Ja wracam juz 20 grudnia. Synek ma 6,5 mies. Poki co babcia będzie z synkiem ale szukam niani. Praca zmianowa, nie bedzie mnie od 6:30 do 13:30, albo od 12:30 do 20:30. Oczywiscie korzystaj z przerw na karmienie :) Na poczatki jest ciezko ale pozniej coraz lepiej :)

Gość a ja.....
wróciłam od razu po macierzyńskim i wypoczynkowym, ale było mi ciężko i żałowałam, że nie poczekałam przynajmniej do roku. Teraz jestem w drugiej ciąży i nie popełnię tego błędu. A syn poszedł do mini-żłobka. Zależy jaki masz charakter. Niektóre kobiety odpoczywają w pracy, ja się męczyłam

Gość M Nadzieja M
nie, ja siedze juz rok :-) I im jest wieksze tym trudniej bo juz tacy przywiazani jestesmy...poza tym u nas babcie odpadały, a niania wzielaby min 3/4 mojej pensji

Gość M Nadzieja M
tylko sie zastanawiam czy wrocic juz za kilka msc i malego poslac do zlobka )prywatnego bo w publ nie ma miejsc) czy czekac jeszcze ...

Gość ja wracam po świętach
córeczka będzie miała wtedy 4.5 miesiąca. w styczniu zajmie się nią babcia a od lutego oddaję ją do żłobka. z jednej strony cieszę się że się wyrwę z domu, będę mieć jakiś kontakt z ludźmi a z drugiej żal mi że 10 godzin dziennie będę bez niej, zwłaszcza że z każdym dniem jest fajniejsza - uśmiecha się, gaworzy, bawi. Wyboru nie mam więc odpadają mi dylematy.

Gość arkadia zlote
fajnie ze macie babcie, moja matk a ma 50l wiec oddpada bo pracuje, na zlobek nie ma sznas , na nianie nie strczy i co dalej robic?

Gość Motyla85
Ja rowniez jestem w domu z dzieckiem taki byl nasz wybor ale do pray wracam z tym ze jak maly bedzie mial ok 1.5 roku

Gość Motyla85
babcie rowniez maja po 50 lat i odpadaja jesli chodzi o nianczenie :-)