Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutowy smut

placze :(

Polecane posty

Gość smutowy smut

jestem facetem ale lzy mi leca jak dziecku jestem w zwiazku z kobieta ,ktora roku temu miala wypadek samochodowy(jecha sama wracala z pracy) i w wyniku tragicznego tego stracila czucie w konczynach i teraz jezdzi na wuzku inwalidzkim. Kocham ja ponad zycie jest dla mnie wszystkim sensem mego zycia i jak widze ze cierpi z powodu swojego kalectwa to z tej bezsilnosci czasem w samotnosci placze ze musi tak cierpiec. Czynie wszystko by ja wspierac ale czasem jest naprawde ciezko. Dlaczego ja to spotkało? wiem ze nie moze sie z tym pogodzic i czesto widze na jej twarzy lzy, nawet nie wiecie jak ona cierpi:(

Gość czytam to i też łzy
napłynęły mi do oczu. to na pewno trudne, nie wyobrazam sobie tego. dobrze, ze jestes przy niej

Gość meggmm
znam taki temat moj kuzyn mial wypadek jezdzi na wozku tez jest sparaliżowany od pasa ale poznal fantastyczna teraz juz zone maja dziecko :) psycholog zona terapia dziecko sprawili ze jest fantastycznym czlowiekiem usmiechnitym wesolym spelnia swoje marzenia... trzeba czasu, musisz przy niej byc i pomagac jej wspierac ja przedewszytkim psychicznie wybierzcie sie na jakas terapie... trzyma za was kciuki i ysle ciepło :) ( potrzeba czasu, ale jak sie postrasz moze wam sie to udac)

Gość smutowy smut
nie wyobrazam sobie tego bym ja calkiem stracil

Gość krups
gdy facet płacze to musi być święto jak powiedział Pawlak do Kargula :)

Gość wuzku
WÓZKU się pisze- tłumoku zafajdany

Gość meggmm
smutowy smut czemu mial byś ją stracić? nie jest to łatwe i nie bedzie, ale z czasem poradzicie sobie, moze zacznij od malych kroczkow, napewno macie ulubiony wspolny lokal zabierz ja tam, ulubione miejsce jedzcie tam, pokaż jej że życie może toczyc sie dalej :)

Gość smutowy smut
tylko tak pisze zaznacza jak dla mnie bezcenna w moim zyciu jest

Gość tr876543
JAK CI DUPKU TAK ZAL BABY TO SIEDZ PRZY NIEJ A NIE NA FORUM I ZAKLADASZ DURNE PROWOKACJE

Gość smutowy smut
ona teraz śpi a ja ciagle jestem obok niej