Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa truskawka

pas wibrujacy po cesarce

Polecane posty

od kiedy mozna zaczac uzywac pasa wibrujacego po cesarce? urodzilam 3 tygodnie temu, po 17 godzinach porodu wreszcie zrobili mi cesarke, wtedy na porodowce byylam szczesliwa ze wreszcie bedzie koniec mojego bolu, ale teraz jestem zalamana moim brzuchem, doslowbnie mi wisi bo miesien jest przeciety. kiedy moge zaczac cwiczyc i uzywac pasa wibrujacego?

up

Gość kookoookooo
ja tez bylam podlamana swoim brzuchem, jakis miesiac po cc jeszcze mi spuchl, wygladalo, jakbym parowke miala pod skora. ale przeszlo ;-) bedzie lepiej, poczekaj troszke, potem zacznij cwiczyc, schudnij z tluszczyku, choc szczerze mowiac przed cc mialam ladniejszy brzuszek zdecydowanie, a minely juz 2 lata :-O

Gość kookoookooo
w sumie nie odpowiedzialam ci na pytanie :-D nie wiem, kiedy pas, co do cwiczen, ja czekalam ponad 3 miesiace na cwiczenia brzucha... wczesniej sie balam...

ja zacze;am troche chodzic na orbitreku, ale boje sie zaczac uzywac pasa bo sytrasza mnie ze szwy moga mi sie rozejsc... jestem zalamana wygladem mojego brzucha, boje sie patrzec w lustro

Gość kookoookooo
kobieto, spokojnie, teraz jest zima, cieplo sie ubierasz, brzucha tak bardzo nie widac, do wiosny duzo czasu. Na razie jeszcze niech opuchlizna zejdzie, schudnij po ciazy, za kilka tygodni wszystko bedzie wygladalo zupelnie inaczej, nie panikuj. To Twoja pierwsza ciaza byla???

Gość osssssssssa
miałam dwie cesarki, po pierwszej byłam zszokowana wyglądem swojego brzucha- wisiała mi skóra, leżałam na boku,a skóra też leżała na łóżku :o ,nie wiem kiedy ale samo mi przeszło, nie ćwiczyłam, tylko w ciąży smarowałam brzuch kremem p/rozstępom tak więc może na razie nie panikuj, że tej skóry jest dużo, a co do ćwiczeń- to najlepiej zapytać lekarza