Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmm29

ŚNIEGUCKI- gdzie przyjmuje

Polecane posty

Witam Jestem po raz pierwszy na tym forum. Zwracam się z gorącą prośbą jeżeli któraś z Was wie, gdzie przyjmuje gin Grzegorz Śniegucki bardzo proszę o jakieś namiary. Za nic nie moge znaleźć w necie. Nr podany z ząbkowic nieaktualny. W Polanicy w szpitalu nikt nic nie wie. a w Kłodzku juz nie przyjmuje(podobno) Prozę o jakieś inf. Pozdrawiam

Gość ona_mona
mmm29 znalazłaś może namiar na Śnieguckiego? też poluje na niego od dłuższego czasu ale z marnym skutkiem, z tego co wiem to przyjmował w przychodni kolejowej na łużyckiej ale tam o prywatnej praktyce nic nie wiedzą :( jak już coś znajdziesz to podziel się informacjami :)

Dzwoniłam nawet do szpitala do Polanicy akurat trafiłam na jego dyżur i powiedział, że nie przyjmuje juz w żadnej przychodni i pracuje tylko na oddziale gin. w polanicy :((

Gość ona_mona
no to szkoda bardzo, w takim razie muszę się udać do innego gina chociaż nie mam pojęcia do kogo :( nie mniej jednak dziękuję bardzo za informacje, pozdr :)

Nie ma sprawy :) W każdym razie polecam na drugim miejscu dr Ślisza jeżeli jesteś z okolic Kłodzka. Pozdrawiam

Gość ona_mona
Ślisz-czy on jest ordynatorem na oddziale w polanicy? bo chyba coś mi się obiło o uszy. Byłaś u niego? Jest w porządku? Gdzie przyjmuje? Jakbyś miała jakieś namiary na prywatny gabinet to byłabym bardzo wdzięczna, jeszcze raz dzięki i pozdr :)

Tak jest ordynatorem. Chodzę do niego od 3 lat.Gość bardzo spokojny, sympatyczny z uśmiechem wszystko tłumaczy, konkretny i delikatny długo by wymieniać. Prowadził moją ciąże i jest naprawdę super. Teraz przyjmuje (PRYWATNIE) w szpitalu na 1 piętrze a tel mam do domu 748681239. Koszt wizyty przynajmniej końcem grudnia był 80 zł wizyta + USG

Gość gość
Wiem, że Pan doktor przyjmuje w C.M.Salus w Kłodzku tel. 748673728

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość Xxx

W jakim szpitalu pracuje teraz dr Ślisz?