Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

Dlaczego nadal nie śpicie?

Polecane posty

MUSZĘ SIĘ PRZEŁAMAĆ I UMKNĄĆ DO SPANIA , WIĘC PAPA. nie chce mi się odkapsowywać poprzedniego zdania :P

Oby spadł. Święta bez lodowiska to nie świeta! I tylko deszczu mi brakuje żeby wziąc pistolet i się powiesić :> Skizto - myślałem, że czasy kiedy na śląsku można było coś w powietrzu zawiesić minęły. Jak to jest? ;>

na Śląsku jest tak, że biedna Skizto idzie z psem wbijam do domu, a matka ''Paliłaś, że tak śmierdzisz?'' :(:( Ale to w godzinach wieczornych i o tej porze roku. Balkon to ja otwieram tylko w lecie, albo wcześnie rano :D:D To coś takiego jakbyś stał przy ognisku i palił liście i inny syf. Wtedy się czuje na sobie ten smród i to jest właśnie coś takiego :D:D:D

łe. To jakie to miasto? W katowicach cacy. Chyba że byłem tak spity albo tylko po tych "dobrych" dzielnicach się włóczyłem. Dobrze - a jak u Ciebie? Bo ja Ciebie pamięam z dawien dawna i widzę że też czasem wpadasz :p

ja Bytom. Ogólnie to nie narzekam na powietrze, ale jak ludzie odpalają swoje kominy to jest źle!

Nie na kafe, a w sumie mi wsyztsko jedno skoro w realu na same szmaty trafiam

yyughiuh - Co jak co ale o przyjaciół nie tak łatwo. Znam setki osób a przyjaciół jestem w stanie policzyć na jednej ręce :p

Gość lonely heart
dręczą mnie mysli

Wiecie w sumie to kiedyś bym się zdziwiła, ale poznałam na kafe osobe z którą często piszę i wszystko jej mówię :D:D Cóż za życie!

no :D:D w sumie to nawet nie wiedziałam, że takie coś jest. :D:D drugie pytanie skąd TY wgl. jesteś?

Wertyp - myślałam że zobaczę twarz a ty tu sama muskuły powstawiałeś :-(

jeśli dobrze kojarzę i myśle to dziś miałam tam być, ale zrezygnowałam z lenistwa :D:D