Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

Dlaczego nadal nie śpicie?

Polecane posty

no ja wcześnie wstaje bo mam lekarza jutro :D:D Dziś byłam u kardiologa i mam coś z sercem, więc taki troche kiepski dzień. Niedługo zamieszkam w szpitalu :D:D

LL ja tez wczoraj ladnie przystroilam ogrod i okna :):) kupilam mase lampeczek:) wyszlam na podworko i sama nie moglam sie nadziwic ze tak ladnie to wszystko wyglada:):) jutro ide po choinke .. w tym roku kupie biala :)

u mnie choinka juz stoi :) na poczatku chcielismy kupic sztuczna ale stanelo na prawdziwej :) w tamtym roku, wyrabalismy jedna z lasu :D

no to na pewno fajny efekt ci wyszedl :) ja bym chetnie ogrodek wystroila ale chyba bym sie dlugo lampkami nie nacieszyla - z moimi psami nie da rady ;)

nie :d pile mielismy :P ja pilnowalam auta wrazie gdyby nas ktos zauwazyl :d a moj sie meczyl z choinka :D

ja nie mam pieska ... jeszczeee :) ale cos sie pomysli:) mam za to ladne duze drzewo w ogrodzie i jak na okolo rozrzucilam lampki .. mmm jak z bajki:) ja mialam kupic zywa .. ale zobaczylam piekna biala :):) i wyruszam jutro do sklepu